Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (2.57 secunde)
In total au fost alesi 150 de deputati, din cele mai variate straturi sociale, curente politice, reprezentanti de judete si comune, ai clerului, cadre didactice, corporatii prefesionale, institutii, functionari, etc.
La noi, de multe ori, institutiile sunt feude ale unor functionari publici, directori, care au schimbat mai multi ministri decat am eu ani in politica.
Despre feudalizarea institutionala L-am intrebat cum a facut fata sistemului despre care se tot vorbeste si cum a fost obstructionat din interior sau daca a simtit interventia unor forte oculte interne si internationale.mEl spune ca nu e vorba despre acel stat paralel care a devenit o obsesie globala, ci de ceva mult mai pervers, pe care noi, romanii, il putem patenta, anume feudalizarea institutionala.mLa noi, de multe ori, institutiile sunt feude ale unor functionari publici, directori, care au schimbat mai multi ministri decat am eu ani in politica.
In alta ordine de idei, primarul a tinut sa faca publica o disfunctionalitate care s-ar manifesta, in opinia lui, la nivelul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorul sef Daniel Morar a declarat ca flagrantul celor doi functionari care au luat spaga nu a apartinut DNA, ci Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, in conditiile in care Primaria primeste adrese legate de acest caz chiar de la DNA.
In plus, potrivit noului regulament, membrii comisiei au dreptul sa propuna consiliului local transformarea unei parti din personalul contractual in functionari publici.
Contrar asteptarilor, nu a fost vorba de concedierea unor functionari incapabili sau de interzicerea afacerilor necurate, pe banii contribuabililor. Fara sa se uite in propria ograda, Solomon a decis ca e timpul sa puna la punct...
Urma sa fie interogat de doi functionari pe care de altfel ii cunostea si care erau la curent cu activitatile pe care el le desfasura.
Primarul nu a comentat faptul ca majoritatea acestor functionari au obtinut calificative foarte bune si exceptionale la evaluare, implicit dreptul de a beneficia de prime si avansari in cariera.
Legi administrate eficient de functionari in a caror autoritate populatia sa aiba incredere. 2. Lansarea cercetarii si dezvoltarii cu implicarea universitatilor.
Bunurile provin de la functionari si parlamentari, iar unele dintre calculatoare sunt uzate moral, sunt din 1995, dar daca li se face un upgrade pot fi folosite in vreun birou", a declarat Zgonea.
Transparenta electorala si sanctiuni maxime De asemenea, PNL propune reformarea actualei Autoritati Electorale Permanente, considerand ca nasterea pripita a acestei institutii a daunat bunei functionari a acesteia.
O sa porti conversatii indispensabile bunei functionari a cuplului tau. Nu are rost sa iti pastrezi pentru tine frustrarile, goleste sacul.
Actuala lege privind liberul acces la informatiile de interes public nu reprezinta o problema pentru Birourile de Relatii Publice din institutiile doljene, reprezentantii acestora solicitand marirea numarului de functionari care sa se ocupe de aceste cereri, formulate de cetateni si de mass-media.
In privinta declararii averilor, proiectul stabileste mai clar categoriile de demnitari si functionari care sunt obligate sa depuna declaratii de avere (de exemplu, sefii Serviciilor secrete), extinde sfera persoanelor care depun aceste declaratii (cum ar fi membrii Consiliului Economic si Social, membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, membrii clerului, personalul din sistemul de stat de sanatate si de invatamant), precum si termenele de depunere si procedura de inregistrare si de publicare a acestora.
Urma sa fie interogat de doi functionari pe care de altfel ii cunostea si care erau la curent cu activitatile pe care el le desfasura.
Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
Organizatia reuneste un numar de fosti functionari guvernamentali, care au lucrat in domeniul informatiilor, ca si oameni de stiinta, interesati cu totii in dezlegarea enigmei OZN.
Inaltii functionari guvernamentali se confrunta cu responsabilitati si orice proiect, pentru care este putin probabil sa se obtina o rentabilitate demonstrabila a investitiilor, este vulnerabil.
Este aglomerat de functionari, ziua, si de turisti, la lasarea serii, cand toata lumea iese la distractie pe faimoasa promenada Le Caudan.
In urma discutiilor purtate de edilii locali au fost trase mai multe concluzii, printre care se numara nevoia de o mai buna colaborare intre administratia locala si cea centrala, deblocarea cat mai grabnica a posturilor de functionari publici, ramase vacante, gasirea unor solutii rapide pentru amortizarea impactului pe care il presupune disparitia subventiilor la energie termica de la 1 ianuarie 2007.
google-analytics.com