Cautare

520 de rezultate pentru "functionari" (7.46 secunde)
Dimpotriva, eventuala interventie legislativa in sensul prelungirii acestei masuri poate determina efecte contrarii celor vizate, in sensul tulburarii bunei functionari a institutiilor si autoritatilor publice." Prin urmare, in sinteza, Decizia Curtii Constitutionale, pe care se bazeaza acum Guvernul, precizeaza:
Ei sunt initiati de catre inalti functionari din parlamentele Spaniei, Frantei si Germaniei in privinta politicilor de personal.
Social-democratii au de gand sa constituie comisii de monitorizare a activitatii noilor prefecti, dupa ce acestia au renuntat la politica si au devenit inalti functionari publici. ... Cristian Diaconescu a precizat ca prefectii si subprefectii numiti pe algoritm politic in functii au fost declarati, pur si simplu, inalti functionari publici.
Cu toate ca au luat o pauza de o ora pentru consultari, in care PD a incercat sa impuna un consens favorabil recomandarii sefului statului si premierului de a se renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a primi pensii de functionari publici, parlamentarii si-au votat pensii de magistrati cu 12 ani vechime.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Activitatea serviciului care administreaza pietele din Craiova va fi atent analizata de o echipa formata din consilieri locali si functionari publici, dupa ce oficialii din Banie au semnalat mai multe nereguli in cadrul acestuia.
Alaturi de oamenii de frunte ai comunei la Sarbatori au participat importanti oameni politici liberali din Galati si citiva inalti functionari publici, fosti membri ai PNL. ... Trebuie facuta precizarea ca alesii si inaltii functionari prezenti la Corod au fost intimpinati de localnici cu piine si sare.
Suparat pe modul in care atat Comisia de evaluare a inaltilor functionari publici, cat si prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, i-au analizat activitatea, acordandu-i calificativul "nesatisfacator", subprefectul cere daune morale de 500 de milioane si sa i se acorde calificativul "foarte bine".
Cu toate ca a declarat ca prestatia angajatilor lasa mult de dorit, tot prefectul Giugea a recunoscut ca din cei 46 de functionari din institutie, doar unul a obtinut anul acesta calificativul "satisfacator", restul obtinand "foarte bine" si chiar "exceptional"(in cazul unui functionar).
El a adaugat ca "de aceea am recurs la o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru ca este foarte grava aceasta idee a unor functionari publici, demnitari, care nu-si respecta legea de organizare".
Guvernul va analiza oportunitatea majorarii indemnizatiei demnitarilor, considerand ca astfel vor fi eliminate diferente salariale dintre acestia si unii functionari publici care beneficiaza de sporuri salariale. ... Aceasta face ca veniturile unor functionari publici sa fie mai mari decat cele ale demnitarilor", au afirmat sursele oficiale din Guvern.
Ei sunt inalti functionari publici si beneficiaza de un anumit statut. In cazul sefilor de servicii deconcentrate care nu sunt functionari publici va trebui sa nominalizam alte persoane care sa duca la capat programul nostru de guvernare.
Situatia este putin diferita in zona portuara si maritima - la Autoritatea Navala Romana, la Administratia Porturilor Maritime si la Administratia Canalelor Navigabile, acolo unde toti cei doi si jumatate (spunem si jumatate intrucat lui Valentin Zeicu, directorul de la ACN, Partidul Democrat nu i-a aprobat inca adeziunea) directori nu sunt functionari publici, ci au semnat contracte cu Ministerul Transporturilor.
PSD vine cu poze doveditoare Si social-democratii acuza PD si PLD ca folosesc functionari publici si institutii descentralizate in campania electorala, prezentand in acest sens un set de poze din judetul Ialomita.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni, in parlament, ca nefolosirea sumelor obtinute prin credite externe de Romania in ultimii ani este o dovada a ineficientei birocratice, el criticand si faptul ca unii functionari au obtinut in justitie sporuri nejustificate.
Directorii executivi si directorii executivi adjuncti raman functionari publici de conducere in subordinea directorilor coordonatori."Directorii vor fi oameni politici care trebuie sa semneze un contract cu guvernul care i-a pus iar mandatul lor nu este mai mare de patru ani cat are si guvernul.
"Din deconcentratele astea, 70 la suta erau functionari publici, iar 30 la suta erau functionari contractuali, unde se putea face mai usor schimbarea.
097 de lei, sunt functionari publici parlamentari care au castigat mai mult. In topul directorilor si a sefilor din Parlament cu salarii consistente se afla, Constanta Calinoiu (sef Departamentul Legislativ din Senat), cu un venit anual declarat , in iunie 2008, de 96.
Institutia a raspuns ca "are obligatia de a asigura confidentialitatea salariului angajatilor sai" platiti din bani publici si ca personalul angajat este format din functionari publici, functionari cu statut special si personal contractual ale caror salarii sunt stabilite de Ministerul Internelor si Administratiei.
Ori, atat timp cat ei nu mai sunt functionari publici, aceasta interdictie nu isi mai gaseste menirea si ea va trebui sa fie inlaturata", a spus Oltean. ... 069 de functionari publici, dintr-un total de 170.
google-analytics.com