Cautare

1819 de rezultate pentru "functionari publici constanteni" (2.98 secunde)
"Personal am solicitat comisiei de disciplina anchete in cazul unor functionari care nu au ce cauta in prefectura.
Cei mai multi bani cheltuiti in strainatate de consiliul judetean au fost destinati platii celor trei functionari care au asigurat prezenta Doljului in Biroul de reprezentare de la Bruxelles.
Deplasarile tot mai dese in strainatate de care se bucura alesii locali si unii functionari ai Primariei au ajuns sa scandalizeze pe toata lumea. ... Cum sa mai "biziie" consilierii dupa ce se intorc dintr-un concediu pe bani publici pentru a carui decontare semneaza insusi primarul?
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
In plina criza financiara, functionarii publici afiliati la Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX se vor afla astazi in greva japoneza pe parcursul intregului program de lucru.
Barometrul Global al Coruptiei 2009 al Transparency International face referire la 69 de tari şi analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in ceea ce priveşte mita, coruptia sectorului privat şi coruptia la nivel inalt in sase institutii - partide politice, demnitari şi functionari publici, Parlament, afaceri si sector privat, sector juridic şi mass-media.
"Dorim alinierea salariilor tuturor functionarilor publici. Sa luam si noi la fel ca politistii, profesorii si alte categorii de functionari publici. ... Reprezentanti ai sindicalistilor din GF au participat ieri la mitingul tinut de functionarii publici in Capitala.
Hotarararea Inalte Curti de Casatie si Justitie care a echivalat medicii functionarilor publici va creste deficitul de medici.
Trei functionari ai Primariei Corbu sunt cercetati penal in stare de libertate pentru abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unor acte de proprietate asupra unor terenuri din zona Grindului Chituc, care ar fi fost intocmite in baza unor falsuri.
In primul rand am serioase indoieli ca intelegeti ce si cum cu statul, de vreme ce spuneti ca acum statul roman are 1,2 milioane de functionari. Nici in gluma nu puteti numi "functionari" medicii, profesorii, pompierii, politistii si pe altii ca ei.
In timp ce sefii acestor functionari internationali anunta opinia publica despre faptul ca va veni o alta mare criza economica si in special una alimentara, cei care sunt arondati tarii noastre nu au reusit prin programul impus sa realizeze cresterea economica a Romaniei prognozata in programul desenat chiar de ei.
Guvernul pregateste o lovitura grea pentru buzunarul a zeci de mii de functionari din administratia locala. ... Masura ii va zdruncina serios din punct de vedere financiar pe multi functionari.
Ministrul Dezvoltarii a subliniat ca regionalizarea nu va creste numarul de functionari din administratie. "Sa nu credeti ca, daca acestor functionari le vin atributii in plus, cad in genunchi", a spus el dand drept exemplu trecerea spitalelor in subordinea autoritatilor locale care nu a marit numarul de functionari, dimpotriva.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, la Congresul Ligii Alesilor Locali ai partidului desfasurat la Poiana Brasov, ca Executivul intentioneaza sa acorde salarii mai mari functionarilor publici pentru a-si face mai bine treaba.
Deputatul PSD Dan Mihalache a declarat ieri ca Agentia pentru Strategii Guvernamentale (ASG) trebuie desfiintata, intrucat nu si-a dovedit viabilitatea si cheltuieste in mod inutil banii publici.
Aproximativ 200 de membri ai Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP) au protestat ieri, timp de doua ore, in fata sediului guvernului, solicitand plata orelor suplimentare si a sporurilor, precum si inceperea negocierilor pentru incheierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura.
Acesta acopera 69 de tari si analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in anul anterior in ceea ce priveste mita, coruptia sectorului privat si coruptia la nivel inalt in randul partidelor politice, demnitarilor si functionarilor publici, in afaceri, justitie si mass-media.
google-analytics.com