Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (2.95 secunde)
Liderul PD-L Botosani, Catalin Flutur, a declarat ieri ca nu stie deocamdata daca se va intampla acest lucru, si ca Mihai Luca nu are de ce sa-i ceara clementa deoarece problema de la OCPI este una de natura administrativa, nu politica.
Suspendarea contractului cu firma Hi Speed Recovery (HSR), masura anuntata de primarul Catalin Flutur la finele lunii mai pentru a veni in sprijinul populatiei, nu mai este posibila.
Pentru noi nu exista faza intermediara“, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute, la Suceava, noul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Doar 3% dintre cele 2.170 de unitati de procesare a carnii si laptelui se conformeaza, in prezent, cu normele UE din domeniul sanitar-veterinar, a declarat ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur. ... Astazi, numai 56 de fabrici indeplinesc standardele comunitare“, a spus Flutur.
“Valoarea acestei rente este de 50 euro pe hectar, pe an, daca proprietarul cedeaza terenul in arenda, si de 100 de euro, pe hectar, pe an, pentru cei care il vand“, a anuntat ieri Gheorghe Flutur, ministrul de resort.
Desi chiar din primavara acestui an a anuntat ca va renunta la acest tip de subventii, ministrul Gheorghe Flutur sustine acum ca s-a recurs la aceasta masura de sprijin "ca urmare a inundatiilor, si nu din motive electorale ".
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este multumit de bugetul obtinut de institutia pe care o conduce, desi se astepta la o suma mai mare pentru 2006. ... Gheorghe Flutur spera totusi ca la rectificarea bugetara sa mai primeasca fonduri, in special pentru capitolul sanitar-veterinar.
Potrivit ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru a incuraja acest sector, subventia se va da pe cap de vita, si nu pe cap de animal care da lapte, asa cum s-a intamplat in acest an.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca a dispus stoparea taierilor in padurile ce urmeaza a fi retrocedate, titreaza "Monitorul de Suceava".
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca, "din cauza lipsei stratului de zapada care protejeaza culturile de ger, in sudul tarii au fost afectate aproximativ 30.000 de hectare, pagube foarte importante fiind la rapita si la grau".
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, va prezenta Comisiei de Agricultura a Parlamentului german situatia agriculturii romanesti si pregatirea acestui sector pentru integrare, potrivit Mediafax.
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a declarat ca productia de griu din acest an va fi mult mai buna din punct de vedere calitativ decit cea din 2005.
Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, a anuntat ca producatorii de lapte vor primi subventii diferentiate in functie de calitatea produselor, in conditiile in care doar 15% din laptele romanesc este la nivel european. Flutur a discutat in Consiliul Laptelui oportunitatea acordarii unui sprijin diferentiat producatorilor de lapte, dupa calitatea acestuia.
Prezenti la Bruxelles sunt in acest moment Anca Boagiu, ministrul pentru Integrare Europeana, si Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, pentru a discuta ultimele detalii inaintea raportului de tara.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca in scurt timp va rezolva problema lipsei de credite pentru agricultori. ... Ministrul Flutur a precizat ca tocmai pentru a elimina acest tip de situatii vor fi infiintate mici banci, doar pentru fermieri, in fiecare comuna din Romania.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca in scurt timp va rezolva problema lipsei de credite pentru agricultori. ... Ministrul Flutur a precizat ca tocmai pentru a elimina acest tip de situatii vor fi infiintate mici banci, doar pentru fermieri, in fiecare comuna din Romania.
Ministerele Finantelor si Economiei trebuie sa gaseasca solutii pentru aprobarea de catre Comisia Europeana a garantiilor de stat pentru Combinatul chimic Oltchim, a anuntat vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, la finalul sedintei de ieri a coalitiei guvernamentale.
Metoda nu este noua, manifeste din astea anonime au mai circulat si la adresa lui Florin Egner si la adresa primarului Flutur. ... Eu cind am avut ceva de scris despre Contac, Egner, Flutur sau altii am scris. ... Il calca Contac cu jeep-ul, il fugarea Flutur prin oras, ce patea?
Fara indoiala, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, se indreapta cu pasi mari spre postura de "acar Paun", vinovat de toate nenorocirile provocate de gripa aviara, care, incet-incet, tinde sa cuprinda intreaga tara.
Femeie raspandita-n mine/ Ca o mireasma-ntr-o padure..." Pe umarul fetei s-a asezat un flutur, dar nu era flutur, ci un mesaj de dragoste; "Iti scriu, Domnita, printr-un flutur/ De la Castelul zanelor/ In murmurul fantanilor...".
google-analytics.com