Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (3.16 secunde)
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat ca partidul sau solicita ministrilor si partenerilor de guvernare sa nu utilizeze institutiile statului in scop electoral, dand exemplul APIA, ai carei angajati ar fi impartit pliante impotriva sefului statului.
Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a anuntat ca liderii partidului i-au mandatat pe liderii de grup sa determine accelerarea procedurilor parlamentare, astfel incat cele doua legi sa fie adoptate fara a mai fi nevoie de asumarea raspunerii.
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
Democrat-liberalul Gheorghe Flutur considera ca acuzatiile referitoare la faptul ca PDL este perceput ca un partid in interiorul caruia se afla oameni corupti nu sunt justificate atata vreme cat partidul nu a girat pentru vreun membru de partid anchetat pentru acte de coruptie.
Gheorghe Flutur: ... Conducerea centrala a PDL l-a mandatat pe Emil Boc sa semneze, in numele partidului, protocolul de colaborare a coalitiei ce sustine Executivul, documentul avand ca ‘obiectiv major si ambitios‘ castigarea alegerilor din 2012 si continuarea guvernarii, a anuntat, luni, secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur.
In urmatorii doi ani, capacitatea de absorbtie a fondurilor europene trebuie sa creasca intrucat Romania va primi sume de circa un miliard de euro, a afirmat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. Modernizarea unitatilor de prelucrare a produselor agricole prin programul SAPARD reprezinta o prioritate pentru perioada urmatoare, sustine Flutur.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca a propus Bancii Mondiale proiecte de dezvoltare a sectorului agricol in valoare de 1,3 miliarde de dolari.
Obligativitatea licentierii, a certificarii silozurilor si a depozitelor agricole, marcarea painii pentru dovedirea provenientei acestui produs de panificatie si contorizarea morilor sunt doar cateva masuri care vor contribui la combaterea evaziunii fiscale in domeniul agriculturii, a declarat recent ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Potrivit ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Gheorghe Flutur, din ianuarie 2006 anumite marci vor fi aplicate direct pe paine, fara insa a pune in pericol calitatea produsului. ... Flutur a explicat ca personalizarea painii inseamna si stantarea si impachetarea ei.
Taxele vamale la importurile de carne de pasare si porc ar putea fi majorate pentru a le permite crescatorilor de animale sa aloce o parte din castigurile obtinute in investitii destinate asigurarii masurilor de biosecuritate, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Plati pentru 1,5 milioane de ferme La randul lui, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a recunoscut ca in agricultura romaneasca este foarte mult de lucru, chiar daca s-au facut multe progrese in domeniu.
El a adresat cuvinte de lauda ministrului de resort, Gheorghe Flutur, subliniind ca tara noastra a facut progrese considerabile in domeniu.
Si cum sa nu fie de bun augur acest proiect al ministrului Gheorghe Flutur, de vreme ce a copt ideea la Constanta, cu "ajutorul" specialistilor si cercetatorilor de aici!
Acesta este motivul poate pentru care ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, (foto) a cerut Uniunii Europene sa tina cont ca agricultura romaneasca nu poate fi dezvoltata doar pentru piata, ci trebuie sa se dezvolte si pentru consumul propriu, pentru subzistenta.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a fost instiintat de oficialii de la Bruxelles despre reluarea exportului de carne de pui. ... "Comisia Europeana va da voie Romaniei sa exporte carne de pasare in curand", a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat ca autostrada Siret-Suceava-Bacau-Marasesti-Tisita este prevazuta in planul de amenajare a teritoriului national aprobat prin Legea 363/2006 si a adaugat ca acest coridor exista natural. "Este o mare asteptare pentru un asemenea traseu spre Marea Neagra si Turcia", a spus Flutur.
Ori acest pericol exista, atit pentru copiii primarului Flutur cit si pentru copiii nostri, chiar la noi in oras si devine cu atit mai grav pentru ca nimeni nu face nimic.
Ar fi prea mult sa spunem ca primarul Flutur Catalin a cistigat anul trecut alegerile numai datorita inspiratului slogan electoral: ... Este foarte posibil ca, pe atunci candidatul Flutur, sa fi crezut sincer ca poate micsora impozitele locale.
Cu ochii iesiti din orbite, fostul fruntas PRM-ist implora cu un glas apocaliptic, dar si usor gatuit de emotia fireasca a declaratiilor menite sa ramana in istorie, ca poporul sa "nu mai manance puii lui Flutur".
Gheorghe Flutur, caci despre el este vorba, ii imputa zilele trecute premierului Calin Popescu-Tariceanu ca a alocat la sfarsitul anului trecut peste 1.000 de miliarde primariilor care apartin PSD.
google-analytics.com