Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (7.36 secunde)
Totodata, Iorgulescu i-a reprosat lui Stolojan ca, in demersurile sale, il reprezinta pe seful statului, iar viceliderul PNL, Gheorghe Flutur, i-a cerut consilierului prezidential sa plece de la Cotroceni.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind posibilitatea reprimirii lui Theodor Stolojan in partid, ca in PNL are loc oricine sustine necesitatea unui partid liberal puternic, in timp ce Gheorghe Flutur s-a pronuntat clar in favoarea intoarcerii lui Stolojan in PNL.
Totodata, fostul ministru de Finante si-a exprimat speranta ca si colegii din grupul lui Flutur vor avea "intelepciunea" sa voteze bugetul.
Revocarea din functie a lui Gheorghe Flutur a lasat Romania fara ministru al Agriculturii pentru cel putin o saptamana.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de revocare a lui Gheorghe Flutur din functia de ministru al agriculturii, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu.
Platformistii strang semnaturi La randul sau, fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins joi speculatiile la care a facut referire si Valeriu Stoica.
De la Suceava, Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur au atacat dur politica actualei conduceri a partidului, in timp ce in coltul opus, de la Constanta si Bucuresti, Puiu Hasotti si Adrian Iorgulescu au ripostat cu aceeasi intensitate.
Liderii PD Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga s-au intalnit, ieri, cu initiatorii Partidului Liberal-Democrat, Theodor Stolojan (foto), Valeriu Stoica si Gheorghe Flutur, participantii la discutie convenind ca astfel de intruniri sa aiba loc saptamanal sau la doua saptamani.
24 de parlamentari au demisionat ieri din PNL si din grupurile parlamentare ale partidului si ale Aliantei, 16 dintre acestia fiind deputati si opt senatori, a anuntat ex-ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, potrivit NewsIn.
Vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani ca exista un triunghi al complicitatii intre PNL, PSD si PC, singura solutie viabila pentru tara fiind alegerile anticipate. ... Daca asta doresc, sa aiba curajul sa o spuna public", a mai adaugat Flutur.
Pe de o parte, reprezentantii filialei judetene a PLD nu-si vor permite sa-si dezamageasca liderii nationali (Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur, cunoscuti ca prieteni apropiati ai sefului statului), deoarece scurta lor cariera politica in acest partid ar putea sfarsi odata cu referendumul lui Basescu.
Dupa ce timp de mai multe zile pesedistii si liberalii au ris pe seama motiunii de cenzura a PD si a faptului ca peledistul Gheorghe Flutur a semnat de doua ori pe listele de sustinere a respectivei motiuni, democratii au iesit la atacat. ... Flutur, pedepsit la Sf.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca fara alegeri anticipate Romania merge inainte fara directie, iar tara are o guvernare de troc, in care unii guverneaza pe fata, iar altii subteran.
Fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur considera ca motiunea simpla initiata de PSD in domeniul agriculturii este de fapt o motiune PSD-PNL impotriva PLD.
Toate aceste discutii s-au purtat sub directa coordonare a presedintelui executiv al PLD, Gheorghe Flutur, care si-a aratat interesul ca partidul sau sa primesca la scrutin circa 10% din optiunile electoratului, dar este de parere ca, daca se face un efort in plus, ar putea ajunge chiar si la 15%.
In ultima vizita facuta in judet, timp in care a vizitat mai multe localitati rurale, fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur s-a intalnit cu mai multi tarani care si-au zis pasurile.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie.
Senatorii Gheorghe Flutur (PD-L), Aurel Simionescu (PSD) si Sorin Oprescu (independent) au renuntat luni la calitatea de parlamentari ca urmare a alegerii lor in functiile de presedinte al CJ Suceava, respectiv primari ai Brailei si Bucurestiului.
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Astfel, vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a spus ieri ca subiectul candidatului sprijinit de partid pentru alegerile prezidentiale va fi discutat in forurile de conducere doar dupa alegerile europarlamentare, pedelistul refuzand sa comenteze posibilitatea candidaturii lui Boc.
google-analytics.com