Cautare

113 de rezultate pentru "festivitate de absolvire" (4.41 secunde)
Un atelier de lucru pentru oamenii de afaceri din Galati si Braila, aceasta a fost, timp de noua zile, "oferta" Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.
Guvernul a decis sa sisteze si venitul lunar de completare disponibilizatilor daca refuza locurile de munca oferite de AJOFM.
Guvernul a decis sa sisteze si venitul lunar de completare disponibilizatilor daca refuza locurile de munca oferite de AJOFM.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
 Portofoliul Europass reprezinta un set de cinci documente standardizate la nivel european. ... La acestea se adauga alte trei documente (Suplimentul Europass la Certificatul profesional, Suplimentul Europass la Diploma si Mobilitatea Europass), completate si emise de organizatii competente.
Tinerii agricultori de pana la 40 de ani pot accesa fonduri nerambursabile pentru a investi in demararea si dezvoltarea exploatatiilor agricole.
Actionand in cadrul Programului Antifrauda, ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor impreuna cu ofiterii din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au efectuat in data de 17 martie a.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta reprezinta prima institutie camerala din Romania care a semnat, ieri, protocolul de colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), in vederea implementarii programelor destinate IMM-urilor constantene cu sprijinul Camerei de Comert, a precizat Mihai Daraban, presedintele CCINA, in cadrul unei conferinte de presa.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
O femeie a reusit sa se vindece de o afectiune dupa ce a dus la indeplinere un plan pe care l-a pus la cale anul trecut, in noaptea de Revelion.
GOOGLE il sarbatoreste pe psihiatrul si psihanalistul Hermann Rorschach GOOGLE si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Hermann Rorschach, la implinirea a 129 de ani de la nasterea psihiatrului si psihanalistului elvetian, celebru pentru inventarea testului Rorschach.
Businesswoman.ro, inr-un interviu realizat de Alexandru Raducanu cu Hajnalka Stefan, fondator Ch‘artist Studio&Paint Your Own Pottery din Capitala. Desi v-ati putea gandi la asta, Ch’artist Studio&Paint Your Own Pottery nu este si nu va fi niciodata o "scoala de meserii".
"La facultate, din intamplare, vecina mea de banca la cursul de chimie organica sintetica era blonda, atragatoare, doar cu un an mai mare decat mine si o chimista mult mai priceputa.
Povestea este cat se poate de fireasca: doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea: ... 44 lei xxx In ordinea indicata de autor: ... Intr-o lume nimicita de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-stiu-cum, intr-o lume macelarita de prostie si incultura, singura solutie pamantean-tamaduitoare ar fi lumina Spiritului.
Miercuri, 25 octombrie, la ora 18.30, in Ceainaria librariei Carturesti Verona (Strada Pictor Arthur Verona 13-15) are loc lansarea romanului Cantec lin de Leila Slimani. Alaturi de scriitoare se afla:
De mai bine de 20 de ani asistam la o bulversare, sub pretextul reformei, a scolii romanesti. Invatamantul preuniversitar a fost supus in permanenta experimentelor ministrilor de resort, fiecare dorindu-si sa isi puna amprenta pe schimbarea din sistem.
"Si persoanele cu varsta intre 45 si 60 de ani fara un loc de munca merita o sansa " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Cand vorbim despre sanse pe care statul le acorda tinerilor aflati la inceput de drum, vorbim despre sanse pe care statul le da viitoarei societati.
Salut si sustin initiativa Guvernului de a lansa programe de sprijin care vizeaza IMM-urile, tinerii antreprenori, si dezvoltarea optima a tinerei generatii. ... Cele patru programe lansate sunt suplimentare schemei initiale de minimis de 2 miliarde de lei, la care exista deja peste 7.000 de IMM-uri aplicante eligibile.
google-analytics.com