Cautare

113 de rezultate pentru "festivitate de absolvire" (7.97 secunde)
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Platini ii da azi lui Oprescu trofeul Ligii Europa Pregatirile pentru organizarea finalei Ligii Europa, ce se va disputa pe "Arena Nationala" la 9 mai, au intrat pe ultima suta de metri.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... A venit randul unui mare om sa fie cinstit de cei care i-au fost aproape, i-au apreciat calitatile, fiind vorba despre celebrul comentator sportiv Sebastian Domozina.
Fosta campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, presedinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si a Federatiei Romane de Canotaj, a declarat astazi ca sportivii romani vor cuceri la Olimpiada de la Londra si medalii de aur si de argint si de bronz.
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.
Prima editie a On Air Music Awards, gala premium ce isi propune sa onoreze excelenta in industria muzicala din Romania, va avea loc in data de 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. S-a ales aceasta zi de 23 aprilie deoarece reprezinta si o data simbolica pentru literatura universala:
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles. Un prieten al lui Stelica Aragea, vechi coleg de scoala, Florian popa Micsan, zice la randul sau: ... vegetatia, arbustii, tufele de merisor, gazonul, fantana arteziana, aerul curat.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. ... Trei zile de poezie. ... Sala Primariei Festivitate de deschidere - alocutiuni Concursul de Poezie "Adrian Paunescu" - lecturi, comentarii si deliberari juriu Sambata, 20 iulie 2013 • Ora 10.00:
Poate fi sansa dumneavoastra de afirmare in cariera sau in sfera sociala. ... Poate fi vorba de o festivitate la care aveti si dumneavostra un cuvant de spus, poate luati un premiu.
Au trecut 3 ani de cand Comisia a aprobat proiectul, dar pana acum nu s-a facut nici un pas inainte. ... Cu urmarile de rigoare.
In state precum SUA, UK, Suedia, Spania si Italia nu exista festivitate cu premii. O invatatoare invita romanii sa semneze o petitie pentru eliminarea coronitelor.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Liderul interimar al Partidului Noua Generatie Gorj, Gheorghe Caralicea Marculescu, fost primar la Targu Jiu si prefect al judetului, a declarat ca actualele probleme penale pe care le are sunt provocate de faptul ca a refuzat sa devina colaborator al Serviciilor de informatii.
Incepand din aceasta luna, si pana in martie 2007, inclusiv, persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la ceremonia de absolvire a promotiei 2008 a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", ca, in ultimii ani, Politia a devenit tot mai eficienta "in demontarea celor certati cu legea si a grupurilor de crima organizata".
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
google-analytics.com