Cautare

63479 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (4.27 secunde)
PRM va depune joi, la Curtea Constitutionala, contestatia la legea votului uninominal, a anuntat, miercuri, presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.
PRM a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti cererea de preschimbare a termenului de judecata pe fond din noiembrie in luna octombrie, in procesul in care acest partid cere anularea HG de stabilire a colegiilor uninominale, a declarat vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.
Potrivit deputatului Gelil Eserghep, „PRM este mai pregatit acum ca niciodata de alegeri anticipate”. Conform parlamentarului PRM, in acest moment extrem de agitat al scenei politice romanesti „Basescu ii face pe cei de la PNL sa danseze pe sarma”.
PRM pregateste o motiune de cenzura care sa duca la caderea Guvernului Tariceanu si va face apel la PDL si PSD sa sprijine acest demers prin adunarea unui numar suficient de semnaturi pentru depunere, a anuntat secretarul general al formatiunii, senatorul Gheorghe Funar.
De altfel, aceasta chestiune a intrat in discutie dupa ce directorul SIE, Gheorghe Fulga, a semnalat in scris Legislativului ca, pe langa faptul ca la comisie nu este respectat raportul de trei deputati si doi senatori, cel putin doi dintre membrii Comisiei SIE “nu vor putea avea certificate de securitate“.
Demisia sau excluderea! ... Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... ori isi depune demisia din fruntea Senatului, ori risca excluderea din partid, sustin surse social-democrate.
Blogul lui Dan Andronic: De cine depinde excluderea lui Mircea Geoana ? ... Si nici reactia lui Mircea Geoana nu a fost deloc surprinzatoare.
Consilierul PDL Vasile Bindelea a fost dat afara din partid. Decizia a fost luata ieri, in cadrul Biroului Permanent Local al PDL Valu lui Traian.
Primarul Craiovei, inca membru al PDL Totul a plecat de la decizia luata in seara zilei de joi, 2 februarie, de Biroul Permanent Local (BPL) Craiova al PDL, cu privire la excluderea din partid a sase consilieri locali care nu au sustinut amendamentele propuse de PDL la bugetul Craiovei.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Dinu Patriciu a demisionat din functia de presedinte al filialei Prahova a PNL, fortat de "realitatea halucinanta" pe care a trait-o in ultimul timp.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Mitrea crede ca excluderea lui Geoana din PSD este "pe drum", fiind doar o formalitate Senatorul PSD Miron Mitrea este de parere ca cea mai probabila decizie care se va lua in urma refuzului lui Mircea Geoana de a respecta decizia partidului privind sefia Senatului va fi excluderea acestuia din randul social-democratilor.
Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana. ... A cazut scroafa din copac.
Filiala PNL Sector 4 a declansat ieri procedura de excludere din partid a primarului Adrian Inimaroiu (foto). ... Insa prestatia lui ca primar este, in esenta, motivul care a stat la baza acestei propuneri.
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
Presedintele Comisiei de Etica a PNL, ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, a declarat ieri ca, potrivit unei rezolutii a formatiunii liberale, o recidiva a lui Dinu Patriciu in ceea ce priveste sponsorizarea campaniei electorale a PSD ar putea duce la excluderea acestuia din partid.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. "Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor.
google-analytics.com