Cautare

63479 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (4.82 secunde)
Scrisoarea privind votul uninominal pe care seful statului i-a adresat-o marti presedintelui PRM i-a fost trimisa acestuia intr-un plic cu inscriptia "Domnului Corneliu Vadim Tudor, presedintele UDMR", fapt pe care liderul PRM il considera "fie o greseala inadmisibila, fie o gluma proasta".
Complicatiile aparute pe scena politica din Romania au termen de limpezire, din punctul de vedere al liberalilor, pana saptamana viitoare. ... Astfel, potrivit reprezentatilor PRM, ar fi binevenit un guvern care sa cuprinda reprezentantii tuturor partidelor parlamentare, cu exceptia UDMR.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
PRM cere revocarea lui Gheorghe Florea din functia de presedinte al BEC, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. Potrivit liderului PRM, tragerea la sorti care a stabilit ca PD se situeaza primul pe buletinele de vot pentru euroalegeri a fost "viciata".
Prefectura judetului Constanta a devenit, din cate se pare, "teritoriul" propice pentru "zbaterile" PRM-iste.
Primarul Tudorel Calapod vrea sa dea afara Partidul Romania Mare din sediul pe care acesta il ocupa de ani de zile in Navodari, potrivit legislatiei in vigoare privind partidele politice.
Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, senatorul PRM Virginia Vedinas.
Se pare ca insuccesul in alegeri a avut efecte foarte suparatoare asupra liderului PRM, C.V. ... Scrisoarea incepe cu formula "Domnule Taubman", insa dupa aceea liderul PRM i se adreseaza diplomatului american la persoana a II-a singular.
Dupa discutii aprinse si indelungate, Senatul a adoptat ieri, cu 56 de voturi pentru, 4 impotriva si 3 abtineri, o ordonanta a guvernului prin care sa aproba numarul total de exemplare din speciile urs (Ursus arctos), lup (Canis lupus), ras (Lynx lynx) si pisica salbatica (Felis silvestris) care se pot vana in mult-asteptatul sezon de vanatoare.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Proiectul legislativ prevede limitarea accesului la anumite functii de conducere pe o perioada de zece ani pentru persoanele care inainte de 22 decembrie 1989 au facut parte din structurile de conducere si aparatul represiv al regimului comunist.
Potrivit investigatiilor prezentate in ultimele zece zile de Alina Mungiu-Pippidi, presedintele Societatii Academice Romane, in numele CPC, Alianta PNL-PD are doi candidati ce au fost condamnati, iar PRM patru.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Gheorghe Funar, senator PRM si secretar general al Partidului Romania Mare, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, participand si la lansarea candidatului acestei formatiuni politice pentru functia de primar al localitatii Techirghiol, in persoana Adrianei Slincu.
In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Doi parlamentari PRM au primit, in sedinta de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atesta calitatea lor de fosti colaboratori ai Securitatii, documentele ce-i vizeaza urmand a fi trimise la instanta pentru un eventual proces, au declarat pentru Medifax surse din CNSAS.
Nicolae Rahau si Horia Caliminte au fost desemnati membri ai Comitetului Director al Partidului Romania Mare, cei doi constanteni facand astfel parte din conducerea centrala a partidului.
Noul regulament a fost adoptat prin vot nominal si a fost sustinut de deputatii PNL, PD, UDMR, PC, carora li s-au adaugat, surprinzator, cei ai PRM.
google-analytics.com