Cautare

63479 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (5.03 secunde)
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Cel putin asta se desprinde din declaratia purtatorului de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, care ne-a asigurat ca la ora actuala niciun membru al Partidului Romania Mare de la Galati nu a trecut la PC si nici macar nu si-ar fi exprimat vreunul dorinta sa faca o astfel de miscare.
"In mod categoric nu votam noul guvern, pentru ca nu putem admite ca UDMR sa guverneze Romania", a explicat deputatul PRM Gelil Eserghep. "Din punctul meu de vedere, UDMR face un mare deserviciu minoritatilor din Romania prin faptul ca ii exaspereaza pe romani cu aceasta perpetua prezenta la guvernare.
Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca partidul pe care il conduce nu va semna si nici nu va sustine motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna in luna iunie in Parlament.
Razboiul dintre cele doua Palate isi joaca parca ultimele acte, iar potrivit deputatului PRM Gelil Eserghep, de doua zile liberalii lucreaza intens la un nou guvern, a carui componenta exclude Partidul Democrat.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Deputatul PRM de Constanta, Gelil Eserghep, s-a aratat convins de faptul ca partidul sau va accede cu brio in Parlamentul European: "PRM va face o figura frumoasa, va lua peste 10%".
Podul a fost construit in timp record Lucrarile de constructie a podului au inceput cu aproximativ o luna si jumatate in urma, a declarat ieri primarul Nicolae Bura, si au fost executate de firma SC "Fulga” SRL din localitate.
El a afirmat ca liberalii sunt nemultumiti de sefii acestor institutii, intrucat au fost numiti pe criterii politice, facand parte din structurile de varf ale fostei Puteri.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI se intruneste in perioada 1-4 august, pe ordinea de zi figurand ancheta in cazul Hayssam, desecretizarea unor dosare considerate de siguranta nationala si problema ofiterilor acoperiti ai SRI din redactii.
Vanghelie de-abia asteapta Presedintele Senatului asteapta excluderea din partid pentru a demara o noua constructie politica. ... Zilele lui Mircea Geoana in PSD sunt numarate Victor Ponta va cere azi excluderea presedintelui Senatului din partid pentru ca a refuzat sa se lase revocat din functie.
Manati de interese meschine, alesii PUR si PRM il salveaza pe Adrian Nastase de la decesul politic, propulsandu-l in fruntea Camerei Deputatilor.
Cele doua partide din Alianta DA - PNL si PD - s-au reunit vinerea trecuta in vederea adoptarii strategiei politice pentru ultima saptamina de campanie dar si pentru a analiza optiunile de formare a guvernului.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal a hotarat sambata, la Cazinoul din Constanta, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise pentru ca au semnat un angajament cu Securitatea.
Presedinta PSD Calarasi nu a respectat decizia aprobata in BPJ privind excluderea lui Mircea Geoana din partid, votand marti in cadrul Comitetului Executiv National contrariul. Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ.
Biroul Politic al Partidului Conservator a decis excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru. ... Printre cei care au votat impotriva excluderii se afla si fostul social-democrat Dan Ioan Popescu, care a precizat ca optiunea sa a venit "din convingere".
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
google-analytics.com