Cautare

63435 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (4.96 secunde)
Deputatul Lucian Bolcas, vicepresedintele Partidului Romania Mare si al Camerei Deputatilor, nu crede ca excluderile si dezertarile din partid vor afecta forta acestei formatiuni.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Fara doar si poate, de la consultarile initiate de Traian Basescu nu vor lipsi nici democratii, dar si ceilalti doi parteneri ai coalitiei - UDMR si PC (cu usoare rezerve si cu un dinte impotriva presedintelui pe care, de data relativ recenta, Dan Voiculescu l-a acuzat ca a „furat” de fapt tocmai ideile conservatorilor, fosti umanisti, din campania electorala).
Dupa impartirea locurilor, este previzibila o dominatie a PSD, PUR si PRM in functiile de sefi de comisii. Astfel, Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare va fi compusa din zece deputati PSD, cinci PNL, trei PD, trei PRM, doi UDMR, doi PUR si unul apartinand minoritatilor nationale.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Fostul membru al Partidului Romania Mare, reprezentant al Blocului National Democrat - aripa politica a confederatiei sindicale BNS, deputatul Dan Mocanescu a declarat, in urma cu cateva zile, ca se afla in discutii cu mai mult de zece colegi independenti, dar si reprezentanti ai altor partide (cum ar fi PRM), in vederea crearii unui grup parlamentar independent.
Ieri, Biroul Permanent al PRM a decis excluderea din partid a lui Dan Claudiu Tanasescu si Bebe Ivanovici, care "se fac vinovati de incalcarea obligatiilor statutare", se arata intr-un comunicat al PRM. ... Tanasescu era, de asemenea, presedintele filialei Ilfov a PRM, membru in Consiliul National al partidului.
Deputatul galatean Bogdan Ciuca nu a ezitat sa dea vina pe presedintele tarii pentru dezastrul din serviciile secrete din Romania.
PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale, a declarat presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, aratand ca PRM va colabora in acest sens cu PSD.
Ieri, in cadrul unei intalniri dintre conducerea SIE si membrii Colegiului CNSAS, desfasurata "intr-o atmosfera de solicitudine reciproca", conducerea Serviciului de Informatii Externe a anuntat ca va preda arhiva declasificata, microfilmele documentelor intocmite de Securitate, sistemul de regasire automata a datelor din arhiva, cat si a dosarelor de personal ale ofiterilor care au facut politie politica.
Deputatul PRM Daniela Buruiana a declarat ieri ca PRM nu va vota motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna in Parlament, daca nu va fi consultat referitor la tematica, problematica si consistenta motiunii.
Podul a fost construit in timp record Lucrarile de constructie a podului au inceput cu aproximativ o luna si jumatate in urma, a declarat ieri primarul Nicolae Bura, si au fost executate de firma SC "Fulga” SRL din localitate.
El a afirmat ca liberalii sunt nemultumiti de sefii acestor institutii, intrucat au fost numiti pe criterii politice, facand parte din structurile de varf ale fostei Puteri.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI se intruneste in perioada 1-4 august, pe ordinea de zi figurand ancheta in cazul Hayssam, desecretizarea unor dosare considerate de siguranta nationala si problema ofiterilor acoperiti ai SRI din redactii.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Partidul Romania Mare nu are nici o intelegere cu PNL, UDMR sau alte partide care, la acest moment, pun la zid atitudinea presedintelui Traian Basescu si a Partidului Democrat, a declarat deputatul PRM Gelil Eserghep.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a revenit joi cu propunerea de constituirea a unui Guvern de uniune nationala dupa alegeri, in care sa fie cooptate toate formatiunile politice ce vor intra in Parlament, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa,.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
google-analytics.com