Cautare

63479 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (4.06 secunde)
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
PRM, pe un butoi cu pulbere:
Dumitru Codreanu a primit ieri decizia PRM privind excluderea sa din partid. Motivele invocate de conducere, respectiv abaterile repetate ale presedintelui organizatiei judetene de la disciplina din partid, l-au determinat pe consilier sa depuna o contestatie.
“Nu stiu cine este atat de nebun sa creada ca PRM poate sa functioneze fara parintele lui fondator“, a declarat Vadim Tudor presei, dupa ce, timp de cateva ore, a infierat, in fata celor 214 participanti la Consiliu National de sambata, actiunile “tradatorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu.
Deputatul liberal Horia Uioreanu s-a luat la harta cu cei de la PRM din cauza proiectelor hilare initiate de senatorul Gheorghe Funar (foto). Grupul deputatilor PRM s-a retras de la lucrarile plenului Camerei, in semn de protest fata de afirmatiile deputatului PNL la adresa colegului lor de partid.
Deputatul PRM ne-a declarat ca se va implica serios in campania electorala a partidului sau, cerand derogare de la conducerea centrala pentru a veni cat mai des in Constanta. Gelil Eserghep sustine ca PRM se afla pe un trend ascendent, lucru confirmat, culmea, chiar de sondajele celorlalte partide.
Deputatul PRM ne-a declarat ca se va implica serios in campania electorala a partidului sau, cerand derogare de la conducerea centrala pentru a veni cat mai des in Constanta. Gelil Eserghep sustine ca PRM se afla pe un trend ascendent, lucru confirmat, culmea, chiar de sondajele celorlalte partide.
Cu aceasta ocazie vor fi alesi noi presedinti la organizatiile care nu au avut rezultate bune la locale, ca de exemplu la Cobadin, Ciocarlia, Castelu, Ghindaresti, Ostrov, Oltina, si vor fi desemnati candidatii pentru alegerile din 2008.
S-a decis, totodata, ca PRM sa-si schimbe numele in Partidul Popular Romania Mare, cu o orientare conservatoare moderata, nationala, populara si crestina. in spatele acestui demers se afla stradania lui Corneliu Vadim Tudor, un context favorabil pentru afilierea partidului sau la Partidul Popular European (PPE).
Din punctul de vedere al deputatului PRM Lucian Bolcas, vicepresedintele Camerei Deputatilor, cel care de altfel a si prezidat sedinta, lucrarile s-au desfasurat in conditii decente, iar in momentul in care a fost reclamata o defectiune la aparatul de numaratoare a voturilor, au fost facute verificari, dar nu s-a confirmat defectiuni.
Asadar, Biroul Permanent al PRM a fost completat, in cadrul unei sedinte, cu noi cinci reprezentanti, astfel: Petre Popeaga, Vlad Hogea - care a preluat si conducerea Organizatiei PRM Iasi , Liviu Codarla - in grija caruia se afla, de acum, Organizatia PRM Bucuresti, Daniela Buruiana, respectiv Gelil Eserghep.
"Evacuarea PRM, salvarea politica a lui Vadim Tudor". 'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire.
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. ... Tradat de propriul partid, luat in bascalie de PRM, zilele lui Mircea Geoana in fruntea PSD se anunta putine si intunecate.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Soarta lui Geoana, decisa marti de Comitetul Executiv al PSD Comitetul Executiv al PSD decide marti, prin vot, daca il va exclude din partid pe presedintele Senatului Mircea Geoana, asa cum a recomandat, pe 13 noiembrie, Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, transmite Antena 3.
Excluderea lui Petre Stanca din PSD Constanta este o poveste departe de a se fi incheiat. In timp ce Radu Mazare, presedintele PSD Constanta, a afirmat vineri ca "sparlele" lui Stanca au condus la excludere, exista insa si persoane situate pe pozitii diametral opuse.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
PRM se va abtine de la vot si va parasi sala la votarea motiunii de cenzura initiate de PD, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Deputatul Lucian Bolcas, vicepresedintele Partidului Romania Mare si al Camerei Deputatilor, nu crede ca excluderile si dezertarile din partid vor afecta forta acestei formatiuni.
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
google-analytics.com