Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (8.39 secunde)
El va realiza, din aceasta toamna, emisiunea 100% la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV, a spus el, luni pentru HotNews.ro.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
UPDATE Emisiunea Cronica Carcotasilor dureaza de 11 ani de zile. ... Emisiunea stie sa foloseasca ironia. ... (catre parintele Vasile n.r.) Parinte, stiti ca noi niciodata n-am dat in emisiunea noastra un accident? ... Emisiunea Cronica Carcotasilor a fost profitabila pana acum. ... Emisiunea a devenit din ce in ce mai rar.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent in emisiunea "Buna seara, Romania!", de la B1 TV, joi seara. ... Poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina".
Emisiunea, urmarita de sute de mii de romani, a clasat Kanal D pe primul loc pe Comercial Emisiunea TEO SHOW difuzata pe 1 februarie, in intervalul 15:00 - 16:30, a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu o cota de aproape 20% din piata, in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei. ... Mircea Badea a comentat tinuta vestimentara a Elenei Udrea, tinuta "lansata" la emisiunea "Zig Zag" a lui Ion Cristoiu. Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Ion Cristoiu, duminica, la emisiunea Zig-Zag.
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
La emisiunea tv "Frumusete pe muchie de cutit", sub privirile a peste 1,6 milioane de romani, o femeie si-a regasit frumusetea, feminitatea, zambetul stralucitor si confortul increderii in sine.
Realizatorul de televiziune revine astfel in fata publicului telespectator cu emisiunea "100%", toate detaliile legate de data exacta a lansarii si formatul emisiunii urmand sa fie facute publice in curand.
Realizatorul de televiziune revine astfel in fata publicului telespectator cu emisiunea "100%", toate detaliile legate de data exacta a lansarii si formatul emisiunii urmand sa fie facute publice in curand.
In 1997 incepe emisiunea "Cronica Carcotasului" la Radio 21, unde realiza emisiunea "Cronica Carcotasului" - un pamflet adresat politicienior din aceeasi vreme. Trei ani mai tarziu, in anul 2000, emisiunea apare si pe ecranele tv.
Dar cati au urmarit emisiunea? ... Emisiunea Oanei cu Ursu e plasata sambata seara, cand imensa majoritate a oamenilor au cu totul alte preocupari. ... Sau poate emisiunea e programata intentionat ca sa n-aiba audienta?
Au fost prezentate o serie de materiale video in care atat persoane publice, cat si oameni obisnuiti si-au spus parerea despre emisiunea Cronica Carcotasilor si despre ce a insemnat acest show in cei 11 ani de existenta si de ce ar trebui sa continue sau nu.
Despre emisiunea "Alegerile Mihaelei", vedeta TV declara: ... Initial, in februarie, reprezentantii Realitatea TV anuntau ca Mihaela Radulescu va prezenta emisiunea "Duminica in familie", un magazin de weekend de trei ore, care urma sa fie difuzat de la sfarsitul lui martie, dar proiectul a fost amanat.
Cu emisiunea O data-n viata de Craciun, Iuliana Tudor si invitatii ei au readus TVR 1 pe podiumul audientelor, acesta clasandu-se pe locul al doilea, dupa ProTV, pe intervalul mentionat mai sus.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
Emisiunea "Cultura 9" incepe sambata, 18 mai, de la ora 9.30, la TVR 2, si este prezentata de criticul de artă ... Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+. ... Emisiunea "Cultura 9" isi propune să
google-analytics.com