Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (2.76 secunde)
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta. ... Stancu - Keseru Elvetia:
Domnul Ambasador i-a sfatuit pe producatorii magiunului de prune sa ia legatura cu lanturile de produse bio si naturiste din Elvetia, care se afla in cautare de produse sanatoase, magiunul putand fi considerat ‘ciocolata din prune‘, un dulce natural si sanatos, recomandat consumului inca de la varsta de sase luni.
Dupa ce primele minute au fost de tatonare, Elvetia a preluat controlul jocului si a impins echipa Romaniei in propria jumatate de teren, prima ocazie venind insa pe contraatac (6), sutul periculos al lui Seferovic trecand foarte aproape de poarta.
Tricolorii au un singur punct dupa partidele cu Franta (1-2) si Elvetia (1-1) si doar o victorie in fata debutantei Albania (0-1 cu Elvetia, 0-2 cu Franta) o poate duce in faza urmatoare, fie de pe locul al doilea, in cazul unui esec al Elvetiei, fie de pe pozitia a treia, daca Elvetia va scoate cel putin un punct contra Frantei.
Tara noastra este singurul stat din UE in care parlamentul se afla in clasamentul institutiilor corupte.
Cele mai multe marfuri sunt exportate (in ordinea descrescatoare a valorii marfurilor) in Elvetia, Norvegia, China, Serbia, Macedonia, SUA, Turcia, Ucraina, Irak, Maroc, Egipt si chiar Japonia, Rusia si Insulele Canare.
Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat ca si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia sa intalneasca o echipa in fata careia sa fie favorita, dupa ce va juca si cu Germania, informeaza Mediafax.
Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat ca si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia sa intalneasca o echipa in fata careia sa fie favorita.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
Partida din aceasta seara, cu "ceasornicarii", va fi arbitrata de o brigada norvegiana, formata din Svein Odvar Moen (central), Dag Roger Nebben, Magnus Lundberg (asistenti) si Beat Hidber (rezerva, Elvetia).
Stadionul Arena Corinthians, Sao Paulo Meciul dintre ARGENTINA si ELVETIA nu a fost cel mai spectaculos de la CM 2014 in timpul regulamentar, dar s-a aprins in ultimele minute ale prelungirilor, cand ANGEL DI MARIA a deschis scorul, in minutul 118, dupa o actiune personala reusita de Leo Messi.
Nicio emotie (Anglia -Columbia 1-1) Falcao este primul care executa si inscrie (Anglia -Columbia 0-1) SUEDIA - ELVETIA 1-0 Suedia a trecut de Elvetia, scor 1-0, si va juca in sferturile de finala ale Mondialului impotriva Angliei, castigatoarea optimii dintre Columbia si Anglia.
Pozitia a fost exprimata de seful statului la Berna unde a mai precizat ca, la acest capitol, Romania se deosebeste de Elvetia. ... "Dar pe fond implicarea populatiei in decizie este chiar cheia democratiei in Elvetia. ... "Daca ati observat, in Elvetia sistemul este Guvern-Parlament-popor.
Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko (foto) a inceput joi o vizita oficiala de doua zile in Elvetia, au anuntat autoritatile elvetiene. ... Cei doi lideri au abordat relatiile bilaterale, precum si "politica europeana a celor doua state, consecintele crizei financiare pentru Elvetia si Ucraina si colaborarea multilaterala", a informat Berna.
Exilul - peste 45 de ani in Elvetia Venirea comunistilor la putere, dupa terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, il obliga sa abdice la 30 decembrie 1947, sub amenintarea uciderii a 1.000 de tineri aflati in inchisori.
Dl Quintus a mai povestit cum a ajutat Securitatea sa recupereze 40 de kg de aur dintr-o banca din Elvetia, sora sa primind ca recompensa 3 kg de aur.
Elvetia va decide anul viitor daca va deschide piata fortei de munca pentru cetatenii romani si bulgari, libera circulatie primind deja acceptul Guvernului si Parlamentului elvetian, a declarat, ieri, ministrul elvetian al Economiei, Doris Leuthard.
In standul Ford vor fi expuse patru sau sase masini, care vor pleca in curand din Banie catre Elvetia.
In standul Ford vor fi expuse patru sau sase masini, care vor pleca in curand din Banie catre Elvetia.
Cele mai mari cresteri ale indicilor avand loc, in ordine, in Elvetia, (+10 la 104 puncte), Franta (+8, la 59 puncte), Grecia (+8 la 53 puncte), Portugalia (+7 la 51 puncte), Estonia (+6 la 79 puncte), Bulgaria (+6 la 68 puncte), Irlanda (+5 la 82 puncte) si Romania (+5 la 67 puncte).
google-analytics.com