Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (3.28 secunde)
iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. ... Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol. ... Se va bate de acum cu Eforie, Agigea, Constanta.
Primaria si Consiliul Local Eforie au decis ca toate cuplurile care in cursul acestui an implinesc 40 de ani de casatorie sa fie premiate. Astfel ca, la ceas aniversar, toate aceste cupluri vor primi din partea Primariei orasului Eforie suma de 300 de RON.
Directoarea economica din cadrul Primariei Eforie, studenta de mana cu primarul Un alt tinerel (si nu prea) studios pe bancile facultatilor este si primarul din orasul Eforie, Ovidiu Brailoiu. ... Alaturi de primar, la aceeasi universitate este inscrisa si Viorica Greceanu, directorul economic in cadrul Primariei Eforie.
Si la Eforie se agita lumea cu testarea preferintelor electoratului, mai ales ca aici isi doresc mai multe persoane sa puna mana pe scaunul de primar din 2008.
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu acuza patru fosti angajati ai Primariei Eforie, de la compartimentele Juridic si Urbanism, ca ar fi dat ilegal un teren de 5.000 de metri patrati de pe faleza catre Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS).
In urma cu doi ani de zile, ca urmare a controalelor efectuate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu era amendat pentru intarzieri in procesul de improprietarire. ... Totodata, a atras atentia Brailoiu, orasul Eforie a fost "tinta" predilecta a controalelor si sanctiunilor aplicate de ANRP.
Prima gradinita cu program prelungit si-a deschis portile, oficial, ieri, in Eforie Sud. Inaugurata de primarul orasului Eforie, Ioan Ovidiu Brailoiu, unitatea este situata in apropierea Grupului Scolar "Carmen Silva" si deja are inregistrate cu mult peste 50 de cereri de inscriere.
Constituirea Consiliului Local Eforie a pus la incercare nervii democrat-liberalilor, singurii care s-au prezentat la apel. ... Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a precizat ca lipseau mai multi consilieri si de aceea s-a decis amanarea.
Activitatea din Primaria Eforie a intrat, incepand de ieri, in posesia documentului prin care este certificata ISO. ... Mai mult de atat, a precizat Ovidiu Brailoiu, Primaria Eforie are, pe langa certificarea mentionata (asa cum poate fi observata in documentul atasat materialului), si un telverde - 0800/806.608.
Din punctul de vedere al actualului prefect, este si cazul hotararilor de la Eforie: “Au fost atacate in mod arbitrar, pe criterii politice, intrucat fostul prefect Culetu n-a putut sa faca la Eforie mismasuri, asa cum a facut la Corbu si Sacele”, a spus Liviu Brailoiu.
Mai departe, exista asteptari ca si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (PSD), sa initieze o hotarare de consiliu privind inlocuirea adjunctului liberal Robert Serban (foto) cu un pedist.
Terasa din Eforie Nord e spaima reprezentantilor Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, care au descoperit aici mancare stricata, continua sa confirme cele relatate deja de cotidianul "Replica".
c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn.
Orasul Eforie se va bucura de mai multa liniste intre orele 8:00-23:00, pentru ca administratia publica locala a adoptat un proiect de hotarare ce prevede luarea unor masuri de sanctionare a faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala a ordinii si linistii publice.
pe 03.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Navodari I - IV, Mamaia I-VIII, pe 04.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti I si II, in data de 05.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Aurora, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Astazi, licitatia publica se va face pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud,Tuzla, Costinesti I si II, iar maine pentru Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Auro-ra, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia. In plus, pentru sectoarele Navodari IV, Venus I si II au fost depuse doar cate o oferta.
Compania Nationala CF CFR SA - Sucursala Regionala Constanta se afla si ea in situatia umilitoare de a pierde bunuri precum hotelul Decebal, din Eforie Nord, cu toate anexele aferente, evaluat la putin peste 10 miliarde lei.
Acesta incepuse sa-si imprejmuiasca proprietatea detinuta in Eforie Sud cu un gard din zidarie, sustinut de stalpi de beton.
Fenomenul de indisciplina in domeniul constructiilor este din ce in ce mai intalnit pe litoral romanesc, iar printre cele mai "vizitate" locatii de catre inspectorii in constructii se numara zona Belona din Eforie Nord, zona dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, precum si statiunea Mamaia, in zona Cazinoului.
google-analytics.com