Cautare

307 de rezultate pentru "eforie slatineanu policlinica" (2.68 secunde)
La Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta echipa de control nu a gasit in policlinica, la locul de munca, doi medici, un urolog si un chirurg cu specializarea chirurgie toracica.
Noi avem deja cabinete medicale in policlinica, iar restul spatiilor speram sa le preia APIA", a precizat primarul comunei Melinesti, Sorin Vasiluta.
Ramas cea mai mare policlinica de stat din judet, deoarece zilele Centrului de Diagnostic si Tratament sint numarate, Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta o tine, de ceva vreme, tot intr-o pierdere din punct de vedere financiar.
Florin Busuioc mai are si propria afacere, Policlinica Pan Med. Comunicativ, juniorul Busuioc spune relaxat ce venituri încaseaza lunar:
Florin Busuioc mai are si propria afacere, Policlinica Pan Med. Comunicativ, juniorul Busuioc spune relaxat ce venituri încaseaza lunar:
de ieri) un grec cu un contract in original incheiat cu spitalul, prin care a inchiriat un spatiu de 11 mp din Policlinica nr.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. Cei 21 de jucatori au fost insotiti de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, si de antrenorul principal Daniel Mogosanu, pe final facandu-si aparitia si presedintele Jean Nitulescu.
Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala.
Ii alimentez cum trebuie, natural, consuma exact ce ne-a spus medicul de la Policlinica si cu nutritionistul de acolo, pentru nu trebuie sa ne batem joc.
Dupa absolvirea facultatii am fost medic stagiar la Policlinica de Adulti "Vitan", sub indrumarea medicului primar Ovedenie Doina (medic primar in Medicina Interna, Hematologie), un om deosebit de corect, integru profesional, cu principii de nezdruncinat.
Adina Alberts isi pastreaza policlinica Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza celebrei doctorite esteticiana in procesul pe care il avea cu Primaria Sectorului 1.
1, sector 1, -Policlinica sociala Baba Novac - Str. Dristorului, nr. 81-88, Sector 3 -Santhe fito ceainarie - str. Lipscani, nr.
MedLife a efectuat prima tranzacție a unui operator local in 2010, cand a cumparat 80% din grupul Policlinica de Diagnostic Rapid din Brasov.
Ca urmare a implementarii proiectului, a crescut gradul de constientizare a importantei controalelor medicale periodice in randul pacientilor, iar numarul pacientilor neasigurati din cadrul celor doua spitale care folosesc serviciile de urgenta in regim de policlinica a scazut.
Daca afectiunea dumneavoastra este foarte severa, este indicat sa diminuati consumul de sare si sa aveti o dieta bazata pe legume si fructe proaspete. Cornelia Constantin Consultant: Dr. Mariana Paraschiv, Medic specialist oftalmolog, Institutul Ana Aslan E-mail: policlinica@ana-aslan.ro
La fel, si Policlinica s-ar fi putut privatiza, este de mai multi ani perfect legal si posibil. Nici aici insa nu s-a gasit grupul de medici capabili sa faca acest pas desi consecintele ar fi fost beneficie nu numai pentru bolnavi ci si pentru salariile cadrelor medicale.
Dilema de mai sus s-ar putea sa o aiba destui fumatori galateni, inca supravietuitori ai masurilor restrictiv-economice care s-au tot abatut asupra lor, care de astazi, daca trebuie sa astepte pe cineva la spital ori la policlinica, nu mai au voie sa-si aprinda o tigara nici macar in curtea institutiei medicale in cauza.
In plus, atletii vor avea acces la un magazin universal, o sectie de politie, o policlinica si un centru multiconfesional.
Da, am mutat nisipul si acum plaja este undeva catre Eforie Nord, aproape de iesirea din localitate, vizavi de Minerva.
Tot anul acesta au fost derulate trei proiecte principale - refacerea falezelor de la Constanta, zona Eforie si zona Costinesti.
google-analytics.com