Cautare

5567 de rezultate pentru "duminica 25 octombrie" (3.84 secunde)
https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/ 29 Octombrie 2018 - Galati - Sala Sporturilor Dunarea 30 Octombrie 2018 - Iasi - Sala Sporturilor 31 Octombrie 2018 - Bacau - Teatrul de vara Radu Beligan 5 Noiembrie 2018 - Brasov - Sala Sporturilor 7 Noiembrie 2018 - Cluj Napoca - Sala Polivalenta 12 Noiembrie 2018 - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 13 Noiembrie 2018 - Craiova - Sala Polivalenta 14 Noiembrie 2018 - Targu Jiu - Sala Sporturilor 15 Noiembrie 2018 - Timisoara - Sala Sporturilor Olimpia 18 Noiembrie 2018 - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul Confesiune”, sa se filmeze si sa incarce video-ul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor", pe care o puteti citi in continuare. Organizatia Internationala pentru Protectia Animalelor a declarat, in anul 1931, la Florenta, Italia, data de 4 octombrie ca Zi Mondiala a Animalelor.
septembrie, octombrie si noiembrie. ... VREMEA IN OCTOMBRIE Media multianula in luna octombrie este de 9,6 grade Celsius, insa in luna octombrie 2014, valorile termice vor depasi aceasta medie, in special in vest, sud, sud-est.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Octombrie si noiembrie cea mai buna perioada pentru schimbari. ... Octombrie este cea mai benefica luna din aceasta perioada. ... Septembrie si octombrie va va oferi sanse mari, mai ales profesional, posibil chiar o cariera noua. ... Octombrie si Noiembrie aduc mari sanse pentru un nou loc de munca.
Conform prognozei ANM emise pentru perioada 10 Septembrie - 8 Octombrie 2018, in saptamana 17 - 24 Septembrie 2018, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de normalul climatologic al saptamanii, posibil usor mai ridicate decat acestea, local in regiunile vestice, nord-vestice si centrale.
Duminica, PRM a fost unul dintre partidele care s-au evidentiat cel mai putin in monitorizarea desfasurarii votului si in semnalarea neregulilor. ... Gustul amar al infrangerii Sediul PRM s-a animat destul de greu duminica seara, cand se asteptau primele estimari asupra felului in care au votat romanii.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
In Bucuresti, prezenta la vot la alegerile partiale de duminica a fost de 24,83%. ... Avand in vedere prezenta la votul de duminica, noul primar general al Capitalei a fost votat de putin peste zece la suta dintre bucuresteni.
Imi doresc ca mesajul meu de astazi sa va bucure inimile si sa ajunga in constiinta dumneavoastra, pentru ca ceea ce am trait duminica, 27 aprilie 2014 este de o insemnatate fara precedent in istoria de 2.000 de ani a Bisericii Catolice, care a celebrat ceremonia de canonizare a Papei Ioan al XXIII-lea si a Papei Ioan Paul al II-lea.
Duminica lacramioarelor (Autor: ... Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
Vicepresedintele Partidului Conservator Marius Marinescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, nu si pentru referendumul privind uninominalul. ... Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
În Dolj au fost înregistrate 8.946 de voturi nule, ceea ce înseamna 4,98% din totalul voturilor exprimate.36,5% PD în CraiovaPe fondul absenteismului de duminica, liderii politici doljeni s-au declarat în principiu multumiti de rezultatele obtinute în judet.
Pentru adoptarea uninominalului, acelasi procent duce la invalidarea referendumului.Referendumul pentru uninominal, organizat duminica, a scos la iveala înca o data marea deficienta a plebiscitului.
În Dolj au fost înregistrate 8.946 de voturi nule, ceea ce înseamna 4,98% din totalul voturilor exprimate.36,5% PD în CraiovaPe fondul absenteismului de duminica, liderii politici doljeni s-au declarat în principiu multumiti de rezultatele obtinute în judet.
Pentru adoptarea uninominalului, acelasi procent duce la invalidarea referendumului.Referendumul pentru uninominal, organizat duminica, a scos la iveala înca o data marea deficienta a plebiscitului.
In ultima sa vizita la Galati presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, si-a aratat increderea in cei care se vor prezenta duminica la vot pentru a-si alege primarul, fiind de parere ca tentativele de frauda aparute in turul intai al localelor au reprezentat o exceptie ce nu se va repeta si in cel de-al doilea tur.
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
google-analytics.com