Cautare

5569 de rezultate pentru "duminica 25 octombrie" (4.01 secunde)
Ministerul Finantelor incaseaza lunar nejustificat bani din diferentele de curs valutar pentru acciza de curent din facturile Electrica, deoarece a introdus in Codul Fiscal un articol care spune ca valoarea accizei se stabileste in euro si se calculeaza in luna octombrie a anului precedent celui in care se aplica.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, joi, ca preturile gazelor naturale nu vor fi majorate la 1 octombrie. "Nu vom scumpi gazele de la 1 octombrie", a spus Vosganian, la Iasi.
În perioada 27 septembrie - 1 octombrie, aproximativ 30 de agenti economici producatori si distribuitori de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, dar si firme din domeniul financiar si din sectorul auto participa la Electroutil 2008.
Clientii fie si-au luat credite pe ultima suta de metri, fie se intereseaza ce se întâmpla dupa 6 octombrie.Bancile au scumpit, în medie, de doua-trei ori dobânzile practicate la creditele pentru populatie în decursul acestui an.
Acciza pe anul 2009 la toate produsele la care se percepe aceasta taxa va fi mai mare decât anul acesta, pentru ca se va raporta la cursul de schimb oficial leu-euro din 1 octombrie 2008.
Urmatoarele dosare vor intra la plata începând cu 27 octombrie.Din cele peste 3.000 de solicitari depuse pentru obtinerea subventiei pentru bovine, peste 57% au intrat deja la plata.
Compania UPC Romania a fuzionat prin absorbtie, in luna octombrie, cu Electron M. ... In a doua jumatate a lunii septembrie, actionarii UPC Romania au aprobat procesul de fuziune, care a inceput sa produca efecte juridice de la 1 octombrie.
Salariul mediu nominal net a fost in octombrie de 1.327 lei, in crestere cu 22,4% comparativ cu aceeasi luna din 2007 si cu 2,4% fata de septembrie, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Creditul neguvernamental s-a redus in luna octombrie cu 0,6 la suta fata de septembrie, in conditiile in care imprumuturile in lei au avansat cu 0,6% (-0,4% in termeni reali), iar cele in valuta, exprimat in moneda nationala, au scazut cu 1,5%.
Conform informatiilor date publicitatii ieri de catre Institutul National de Statistica (INS) aproape un sfert (24,3%) dintre femeile si peste o cincime (21,8%) dintre barbatii care munceau in Romania in octombrie 2008 castigau intre 651 si 1.
Apareau blocaje financiare la nivelul firmelor, dobanzile bancare incepusera sa o ia razna atat la creditele pentru populatie, cat si la cele pentru societati, iar in octombrie 2008 au aparut primii disponibilizati, 162 la numar.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a precizat astazi, in cadrul discutiei pe care o are cu seful FMI pentru Romania Jeffrey Franks ca la urmatoarea vizita de evaluare a FMI in Romania, din Octombrie, va trebui discutata si posibilitatea unui nou acord de imprumut.
Romania a inregistrat in octombrie o rata anuala a inflatiei de 7,9%, cea mai mare din Uniunea Europeana (UE), in conditiile in care media la nivelul UE a fost de 2,3%, arata datele publicate marti de Eurostat.
Astfel, potrivit cifrelor centralizate de SPCRPCIV Dolj, daca in septembrie, in judet, au fost inmatriculate numai 25 de masini noi romanesti, in octombrie numarul acestora a ajuns la 56, fiind inregistrata o crestere de 27%.
"nicio scuza nu justifica nedepunerea la termenul prevazut de lege" Primul-ministru Emil Boc a informat luni conducerea Senatului, printr-o scrisoare, ca depasirea termenului de transmitere a proiectului legii bugetului de stat pe 2012 si a bugetului asigurarilor sociale a fost cauzata de prelungirea discutiilor cu Fondul Monetar International si cu Comisia Europeana dupa data de 15 octombrie, informeaza Agerpres.
Important este ca in luna octombrie a anului 2013, exportul romanesc de produse alimentare si animale vii se radica la suma de 1644,2 milioane de lei, iar un an mai tarziu, adica octombrie 2014, exportul era de 1646,8 milioane de lei.
Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton.
Evenimentul va avea loc pe data de 7 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor din Brasov. ... Preturile biletelor pentru spectacolul din 7 Octombrie 2015 sunt urmatoarele:
La Apollo111, pana pe 8 octombrie, invitatul special al editiei Anim'est de anul acesta, canadianul Dave Cooper, unul dintre cei mai apreciati artisti internationali creatori de benzi desenate, expune lucrarile care au servit drept inspiratie sau chiar au fost folosite in realizarea scurtmetrajului sau de animatie Absența lui Eddy Table.
La Apollo111, pana pe 8 octombrie, invitatul special al editiei Anim'est de anul acesta, canadianul Dave Cooper, unul dintre cei mai apreciati artisti internationali creatori de benzi desenate, expune lucrarile care au servit drept inspiratie sau chiar au fost folosite in realizarea scurtmetrajului sau de animatie Absența lui Eddy Table.
google-analytics.com