Cautare

5567 de rezultate pentru "duminica 25 octombrie" (3.77 secunde)
Pentru ca ii pasa si pentru ca pledeaza pentru aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor, Nadine isi asteapta semenii duminica, la un nou protest.
Aproape 1 milion de catolici sarbatoresc duminica PASTELE PASTELE CATOLIC 2015: Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale.
Dupa parerea celor mai multi exegeti si istorici bisericesti, Invierea Domnului a avut loc in prima duminica de dupa Pastile iudeilor din anul 33 al erei crestine. ... a) Pastile se va serba totdeauna duminica; b) Aceasta duminica va fi cea imediat urmatoare lunii pline de dupa echinoctiul de primavara;
luni si duminica. ... marti, vineri, sambata si duminica. ... sambata si duminica. ... marti, joi si duminica. ... marti, miercuri si duminica. (Sursa:
luni si duminica. ... joi si duminica. ... luni, sambata si duminica. ... joi si duminica. ... marti si duminica. PESTI Contextul economic din perioada urmatoare iti este favorabil.
Zile favorabile: vineri si duminica. ... vineri si duminica. ... sambata si duminica. ... marti si duminica. ... marti, miercuri si duminica. Sursa: Revista TEO
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
Femeile americane au continuat sa marcheze aceasta sarbatoare in ultima duminica din februarie pana in 1913.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Tricolorii si-au pastrat prima pozitie in clasamentul grupei F din preliminariile pentru Euro 2016 dupa un succes la limita obtinut duminica seara, la Ploiesti, contra reprezentativei Insulelor Feroe.
Ioan Burculet a devenit cunoscut in Romania dupa ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din 2014, precum si cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016. ... Daca in septembrie, Doamne fereste, s-ar fi produs cutremurul de duminica, era grav pentru Romania.
"Unul dintre obiectivele organizarii referendumului pentru votul uninominal il reprezinta reformarea clasei politice romanesti, care este depasita de nevoile, de inteligenta si de aspiratiile poporului roman‘‘, afirma Traian Basescu pe 23 octombrie 2007, la putin timp dupa ce semnase decretul de organizare a referendumului pentru uninominal.
Seful Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Barroso, a anuntat ca in octombrie CE va revizui stadiul indeplinirii conditiilor de aderare a celor doua tari la forumul comunitar.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu a declarat joi ca, in conditiile in care Guvernul nu va accepta sa majoreze punctul de pensie cu 20% de la 1 octombrie, PSD va utiliza toate mijloacele posibile, inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura, pentru a "forta" acest lucru.
Agerpres informeaza ca Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu (foto), a declarat marti ca este posibil ca motiunea de cenzura sa fie depusa in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie sau la inceputul lunii noiembrie.
12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. Pe 12 Octombrie este sarbatorita Ziua Nationala a Spaniei. ... Ziua Nationala a Spaniei sau Ziua Hispanitatii este sarbatorita in fiecare an pe 12 Octombrie.
google-analytics.com