Cautare

5569 de rezultate pentru "duminica 25 octombrie" (3.74 secunde)
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
In octombrie, economia "la vedere" nu da semne de revenire Desi in octombrie se astepta o revigorare a activitatii economice, cifrele au aratat ca a fost si mai rau decat in lunile anterioare din aceeasi categorie, adica luni de trimestru.
"Impozitul pe profit efectiv platit in octombrie 2011 a fost de 19,5 milioane de lei, cu 27,6% mai mic decat in octombrie 2010, cand fusese de 26,9 milioane de lei.
Din 15 octombrie incepe o noua editie OGRADA: ... Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an.
In cursul zilei de duminica, 28 decembrie 2014, se vor inregistra caderi de zapada in sudul si centrul Germaniei, in sudul, vestul si nord-vestul tarii exista posibilitatea de polei, iar in nord si est vremea va ramane insorita si uscata.
Sa auzim si celalalt punct de vedere Duminica ar trebui sa ma prezint la scoala de peste drum, sa iau una piesa stampila si una bucata buletin de vot, sa ma var intr-o buda din aia ecologica, sa trag perdeluta si sa zic:
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Mai tarziu, in Anglia anilor 1800, a fost mentionata Duminica mamei, serbata in a patra duminica de la inceperea Postului Pastelui. ... Care era obiceiul in Rusia Incepand cu anul 1913, femeile din Rusia au sarbatorit ziua femeii in ultima duminica din februarie.
Nici duminica nu ne lasati sa ne tragem sufletele dupa atata zbucium si dispute politice. Duminica e lasata de la Dumnezeu pentru odihna, pentru liniste si rugaciune.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Florian Pittis are loc pe 29-30 septembrie - 1 octombrie, de la ora 17:00, in Piata George Enescu din Capitala. ... Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti.
De vineri, 27 octombrie pana duminica, 29 octombrie 2017, de la orele 10 dimineata pana la 6 seara, va asteptam cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite odinioara din gospodaria taraneasca:
Cu sapte saptamani in urma, respectiv in data de 18 octombrie 2010, am adresat primului-ministru Emil Boc o interpelare cu urmatorul obiect:
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi. Evenimentului Renault Roadshow are loc in cursul weekend-ului 10-11 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
In week-end-ul 21-22 octombrie 2017, se desfasoara Cursa Dunarii Calarasene, editia a IV-a! ... ASALTUL INSULEI are loc in data de 21 Octombrie 2017 pe PLAJA MARE DIN CALARASI. ... Cursa pentru copii are loc in data de 22 Octombrie 2017.
Cu cel putin 60 zile inainte de data alegerilor, deci cel mai tarziu la data de 1 octombrie, partidele politice, aliantele politice, aliantele electorale vor stabili semnele electorale care vor fi comunicate BEC pana la 16 octombrie.
google-analytics.com