Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (6.96 secunde)
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
Dragnea ameninta ca le va da un ultimatum colegilor de guvernare de la PD-L. "Daca nu reusim sa ne intelegem, rupem pisica!", a spus vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea. ... O agentie a postat pe site un text intitulat CORESPONDENTA TELEFONICA LIVIU DRAGNEA, vicepresedinte PSD:
Liviu Dragnea, Secretarul general al PSD, a declarat la Sinteza zilei (Antena 3), din 25 aprilie 2012 ca USL isi va asuma guvernarea Liviu Dragnea: ... Liviu Dragnea:
xxx Ma bucur sa constat ca Dragnea si Tariceanu au luat o pozitie ferma fata de comunicatul Departamentului de Stat al SUA privitor la legile Justitiei aflate in bezbatere parlamentara la Bucuresti. Apelul meu la Dragnea de a avea o pozitie transanta s-a dovedit a fi inutil. ... - Demisia, Dragnea!
72, 68 dintre romani considera proasta gluma lui Klaus Iohannis despre ministri, adresata lui Liviu Dragnea DCNews a realizat un sondaj cu o singura intrebare: Cum a fost gluma lui Klaus Iohannis despre ministri, adresata lui Liviu Dragnea?
Simt vant de libertate/ Dragnea: ... Manifestatia a fost una de protest fata de abuzurile din justitie, iar pe scena au urcat lideri precum Lia Olguta Vasilescu, C.P.Tariceanu, Liviu Dragnea sau premierul Viorica Dancila.
La randul sau, vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a precizat ca BPN de luni va numi interimarii in organizatiile ale caror conduceri au fost demise sau si-au dat demisia.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, vineri, ca liderul PSD Mircea Geoana este "prizonierul baronilor locali", iar Liviu Dragnea a devenit ministru de Interne cu spijinul baronilor locali social-democrati. "Domnul Dragnea a fost baronul baronilor PSD. Baronii PSD l-au instalat pe domnul Dragnea in functia de ministru.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara ca, daca primul-ministru va insista pe varianta asumarii raspunderii Guvernului pe pachetul educatiei, atunci "Guvernul pica". ... Nu cred ca este posibil ca la 15 septembrie sa intre in vigoare acest pachet de legi" a declarat Dragnea, intr-o interventie televizata.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, inaintea BPN al Aliantei PSD-PC, ca premierul Emil Boc "se joaca cu focul" atunci cand vorbeste de asumarea raspunderii Guvernului, el adaugand ca urmeaza sa se vada ce decizie se va lua in acest sens la 2 septembrie.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Suceava, ca el, personal, sprijina miscarile de strada pentru ca romanii trebuie sa aiba macar dreptul de a se vaita.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca atat in Dambovita, cat si in alte judete, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic de PDL in schimbul finantarii pe care le-o acorda acesti interlopi democrat-liberalilor.
Social-democratii nu sunt condusi de moguli, a declarat, vineri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea (foto), care a catalogat afirmatia deputatului PDL Sever Voinescu drept o reactie a unor slugi ale lui Basescu.
Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a exclus ca Sorin Oprescu sa fie prezidentiabilul sprijinit de USL, in 2014, precizand ca, potrivit protocolului, daca PSD impune premierul, atunci va fi sustinut candidatul din partea PNL la Presedintie, care, din sondajele de pana acum, e Crin Antonescu.
Liviu Dragnea:
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca un numar foarte mare de sefi de deconcentrate s-au implicat in campania electorala pentru PDL, motiv pentru care acestia ar urma sa fie demisi in perioada urmatoare, fiind vizati si sefi de politie judeteana, informeaza mediafax.ro.
In Parlament se intra cu votul romanilor, nu cu interventii din afara, a declarat miercuri secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, in deschiderea manifestarii de lansare a candidatilor USL de la National Arena.
Dragnea: ... Rezultate numaratoare paralela Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca pana la aceasta ora, conform numaratorii paralele, USL a castigat toate colegiile din 25 de judete si ca pana acum are 346 de mandate, iar numarul acestora va creste.
Liviu Dragnea a declarat ca noile unitati vor fi conduse de un mini-parlament regional si de un prefect. ... Ei vor propune profilul viitoarelor regiuni, numarul lor, regimul autonomiei, competentele, statulul alesilor, sistemul electoral, modul de finantare si propuneri referitoare la stabilirea resedintelor" a spus Dragnea.
Liviu Dragnea nu s-a impacat niciodata sa fie eternul numar doi, care trage tot greul in timp ce numarul unu culege roadele. ... Am mai vazut un Liviu Dragnea trasand sarcini unor ministri. ... Si puterea lor va mai slabi, deoarece pana azi erau controlati, in mare parte, de Liviu Dragnea.
google-analytics.com