Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (4.00 secunde)
Liviu Dragnea: Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu reprezinta o greseala care trebuie asumata, dar care nu mai trebuie repetata in acest an electoral.
Liviu Dragnea: "Finalul acestui an trebuie sa gaseasca Romania cu regiuni administrative infiintate si functionale" Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca, pana la sfarsitul anului in curs, Romania trebuie sa aiba regiuni administrative infiintate si functionale.
Vicepremierul Dragnea, bagat in corzi de senatorii PSD Dupa o perioada buna de timp in care a reusit sa se fofileze, luni, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a fost nevoit sa dea ochii cu senatorii colegi.
Ponta nu convinge prin argumentul ca nu l-a desemnat pe Dragnea, pentru ca era vulnerabil datorita condamnarii, deoarece la fel de vulnerabil era si in inexistenta calitate de coordonator politic, iar daca condamnarea sa va deveni definitiva isi poate inceta mandatul din acel moment - exact cum si Ponta isi poate inceta mandatul de premier din momentul in care ar fi condamnat.
1.O platforma in cadrul PSD care sa ii faca zile crunte lui Liviu Dragnea, actualul presedinte al PSD. ... asa sunt numiti oamenii lui Dragnea in teritoriu). ... Potrivit acestuia deja in partid exista sentimentul ca intelegerea Johannis - Dragnea transcende stricta schimbare a premierului.
Liviu Dragnea a participat la reuniunile grupurilor parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor / Comunicat de presa Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat joi, 28 ianuarie 2061, la Sinaia, la reuniunile grupurilor parlamnetare ale PSD din Senat si Camera Deputattilor.
Dacian Ciolos contra Liviu Dragnea (Autor: ... PSD lasa impresia ca l-a batut in cuie pe Liviu Dragnea in funcția de viitor premier si mizeaza pe un rezultat exceptional in alegeri. ... Ca PSD il doreste pe Dragnea ca viitor premier este un fapt cert.
PSD urca, se propteste bine pe picioare cu Dragnea in frunte, care scapa des in lucerna ingamfarii, dar altfel tine bine in frau discursul de promisiuni si joaca abil personajul pe care-l vrea poporul. ... Pai il contrazic, bleg, scremut, fara elan si inspiratie, pe Dragnea.
Invalidarea mandatului lui Dragnea, o interpretare fara sens (Autor:
PSD-ul condus de Liviu Dragnea pare mai atent la mutari, mai putin pripit, mai putin zorit sa bata repede palma pe intelegeri bizare, fata de PSD-ul lui Ponta. Singurul om care inca nu a evocat ipoteza DRAGNEA PRIM MINISTRU e chiar Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea, despre o candidatura la prezidențiale: ... Denisa Miron) Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu a infirmat posibilitatea ca, in viitor, sa candideze la alegerile prezidentiale.
Dragnea il ataca din dragoste pe Daea, dupa care zice ca nu l-a atacat.
Tariceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel Mai multi lideri politici, inclusiv fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, si-au exprimat regretul pentru disparitia din aceasta viata a lui Elie Wiesel, un supravietuitor al Holocaustului, care nu si-a uitat originile romanesti.
La finalul acestei mascarade avem in sinteza dosarul prin care Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, si alte 74 de persoane - presedinti si membri ai unor comisii de votare - sunt trimisi in judecata. ... Tintele inculparii Ce se urmareste prin trimiterea in judecata a lui Liviu Dragnea?
Serban Nicolae, reactie vehementa la condamnarea lui Dragnea: ... Senatorul PSD Serban Nicolae a oferit, vineri, pentru PSnews.ro, o reactie vehementa la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul 2012.
Liviu Dragnea e bun de premier, nu are vreo interdictie din partea Tribunalului de a candida la o functie in stat stiripesurse.ro informeaza:
Liviu Dragnea anunta noi MASURI: ... Cristi Selaru ) Majorarea salariului minim va fi aprobata in sedinta de guvern de vineri, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.
Dragnea arestat sau Iohannis suspendat (Autor: ... Klaus Iohannis tine mortis sa nu-l scape pe Liviu Dragnea. ... Este obligat sa-l tina pe Dragnea in sah, amenintat mereu cu intrarea in puscarie. ... Scapa Dragnea, scapa Ridzi si scapa Voiculescu!
Calea usoara si fara riscuri era sa concureze cu Liviu Dragnea. ... In loc sa-l incurajeze pe Dragnea, in loc sa-l lase sa se inscrie pe traiectoria candidaturii, Iohannis a jucat in alta logica. ... Asadar, Iohannis a ales sa-si atace furibund adversarii, in principal pe Dragnea si PSD.
PNL liberalizeaza Teleormanul cumparand unul cate unul pe primarii lui Dragnea - de asta a avut nevoie sa fie la guvernare si a luptat pentru fondul de dezvoltare, ca sa faca ei ce facea Dragnea inainte, mai putin ipocrit si fara discursuri despre statul de drept, adica sa organizeze pe toti antreprenorii politici locali intr-o retea nationala de dirijare preferentiala a resurselor publice.
google-analytics.com