Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (3.25 secunde)
Corina Dragotescu publica pe site-ul ImpactNews un articol intitulat "Liviu Dragnea ar vrea sa candideze la sefia PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Adrian Nastase si Liviu Dragnea sunt candidaturile pentru sefia PSD, pana in momentul de fata.
RTV.NET / Dragnea, despre demisia lui Sarbu:
Grindeanu si Dragnea - analiza gesturilor care ii tradeaza (Autoare: ... Vestea l-a uimit chiar si pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a aparut in conferinta de presa usor abatut, alaturi de noul premier al Romaniei.
Lucian Negrea) Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare.
Dragnea - Tudose 60 - 5! ... STOP Cu alte cuvinte, doctorul Dragnea a pus diagnosticul:
Mai pleaca niste anonimi de la Comunicatii, Sport si Cultura, inlocuiti cu alti anonimi - Lui Fifor Dragnea i-a promis, in compensatie, functia de presedinte al Consiliului National, una pe care a mai ocupat-o Adrian Nastase pe vremea lui Geoana - Firea a scapat de excludere si doar cativa membri (vreo 3) au votat impotriva propunerii lui Codrin Stefanescu, in timp ce pucistii s-au abtinut - La Organizatia de Bucuresti a PSD, aceeasi Marie cu alta palarie.
Dragnea lauda votul privind familia traditionala. ... Dan Anghel) Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat FAMILIA SE BAZEAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE BARBAT SI FEMEIE.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Cine-i mai patriot, Dragnea sau Ciolos? ... Domnul Dragnea, ochi si urechi, i-a reprosat subalternului Ciolos, din fruntea Guvernului, in fata marii adunari a alesilor, ca a distrus tara, ca n-a construit, zidit, bibilit (adica, ma gandesc eu, fabrici, uzine, autostrazi), in concluzie, nu e patriot.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, il va propune luni, in Comitetul Executiv National, pe vicepresedintele Liviu Dragnea pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat pentru Mediafax surse din partid, vicepresedintele social-democrat avand si suportul majoritatii liderilor de filiale.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la scoala de pregatire politica a TSD, ca ministrul Turismului, Elena Udrea, pe care a numit-o "Regina salvamarilor" a intreprins o singura mare actiune din postura de ministru, stand "cu fluierul in gura" si "numarand chilotii salvamarilor".
Dragnea si Nechita nu se vor la mana lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare. ... Decizia luata de tabara Geoana nu este decat o deschidere cosmetizata a listei, lucru stiut de Liviu Dragnea si ieseanul Gheorghe Nichita.
Dragnea: ... Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Brasov, ca fostul lider social-democrat Mircea Geoana "a ratat o sansa uriasa sa taca", ca in ochii lui acesta s-a descalificat definitiv si nu a exclus posibilitatea ca Geoana sa fie schimbat de la conducerea Senatului.
Liviu Dragnea - Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Ion Toma.
Liviu Dragnea:
Dragnea spune că
Liviu Dragnea: Arma PSD este cuvantul, nu punga Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a indemnat pe social-democrati sa iasa din "curtile" partidului si sa vorbeasca cu oamenii despre masurile PSD, deoarece arma lor este "cuvantul", pe cand actuala putere foloseste "punga" si institutiile statului, informeaza Mediafax.
Dragnea:
MEDIAFAX - Dragnea:
In primul rand pentru ca Liviu Dragnea a venit in fruntea partidului gata sa faca schimbari de substanta. ... Decizia PSD de a iesi de la guvernare si de a nu periclita stabilitatea Romaniei, intr-un moment de criza politica, demonstreaza ca Liviu Dragnea nu a glumit.
google-analytics.com