Cautare

534 de rezultate pentru "dragnea" (2.81 secunde)
Octavian STIREANU Liviu Dragnea afirma, pe la inceputul lunii, ca ar putea colabora cu opozitia pentru elaborarea unui plan de dezvoltare pentru Romania, pentru urmatorii 25 - 30 de ani.
Penibil nu numai prin prestatie, dar si prin invocarea neghiobiei lui Liviu Dragnea cu Nu vrem sa rupem tara! ... - Klaus Iohannis si Sistemul pariaza pe o miscare in PSD care sa duca la debarcarea lui Liviu Dragnea si punerea unui Guvern PSD-ALDE marioneta a Cotrocenilor.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi. ... - Vreau, intai de toate, sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu!
Rezultatele intalnirii decisive dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea (Autor: Lucian Negrea ) Liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul lider, Victor Ponta au avut doua intalniri, dupa ce o buna perioada de timp s-au aflat intr-un razboi rece.
Dan Barbu) De cateva saptamani asistam la un adevarat razboi politic, presarat cu acuzatii, reprosuri, dezvaluiri din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare. ... Revenim la Dragnea si la dosarul pe care am admis ca nu-l cunosc.
Dragnea si Ponta audiati in aceeasi zi, unul la DNA, celalalt la ICCJ Amos News informeaza ca cei doi politicieni, unul ex-presedinte al PSD, celalalt actual presedinte al PSD, sunt din nou in vizorul (tavalugul) justitiei: Ponta, la DNA, intr-un nou dosar penal si Dragnea, audiat la Inalta Curte.
Intreaga forta a PSD e blocata de lipsa de hotarare a presedintelui Liviu Dragnea!
Mai intai a fost cererea lui Dragnea ca Johannis sa numeasca in continuare sefii procurorilor. ... Daca incearca cineva sa ma convinga ca aici nu e mana lui Dragnea ii voi raspunde acelui Cineva ca e ori naiv, ori idiot! ... Uite la Dragnea, de un parexamplu.
Regionalizarea nu va fi facuta pe criterii etnice, ci pe criterii de dezvoltare, economice, obiectivul principal al organizarii administrative, respectiv a infiintarii regiunilor administrative fiind micsorarea decalajelor de dezvoltare, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii.
Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD si vicepremier, a declarat ca nu Tariceanu ar trebui sa fie presedintelui Senatului, ca functia trebui sa revina unui membru PSD.
Dragnea il vrea pe Ponta presedintele Camerei Deputatilor (Autoare:
Olimpiada Dragnea - Zgonea (Autor: Octavian STIREANU) Dragnea si Zgonea afiseaza in ochii naivilor ca se afla intr-o frumoasa competitie pentru intaietatea luptei de aparare a Codurilor penale in forma existenta.
Mai departe e de vazut daca acestia vor alege sa cheltuiasca rapid o consistenta parte din acest capital pe batalia pentru Dragnea sau vor ajunge o cale mai prudenta, mai cumpatata, evitand o batalie destul de complicata, care ar putea risipi rapid o buna portie din capitalul proaspat castigat.
Liviu Dragnea:
Gabriel Oprea ii declara RAZBOI lui Dragnea si vrea ALIANTA cu Ponta!
Liviu Dragnea a intrat in hora declaratiilor pro-familia traditionala cu o luare de pozitie radicala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a pronuntat pentru toleranta.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
google-analytics.com