Cautare

40934 de rezultate pentru "dr" (2.94 secunde)
PUR a anuntat ieri ca respinge oferta de colaborare cu Alianta PNL-PD, lansata la sfarsitul saptamanii de Traian Basescu.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
In data de 3 decembrie a.c. au avut loc alegerile pentru stabilirea membrilor Consiliului Suprem al Magistraturii. Din Constanta, singurii nominalizati au fost procurorul Marian Alexandru, din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel, si prim-procurorul Cristian Deliorga, din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
De regula, politica este considerata o dama rea de musca, maestra in minciuni si compromisuri murdare.
Presedintele Organizatiei Judetene PUR Constanta, Andrian Mihei, nu isi va parasi actuala functie din cadrul partidului, in ciuda faptului ca a devenit parlamentar.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Guvernul Romaniei constata cu ingrijorare ca, fara a avea nici o dovada, anumiti reprezentanti ai PNL si PD continua sa transmita in presa nationala si internationala mesaje despre o presupusa fraudare a alegerilor din Romania, afirma purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe, intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
Referendumul de duminica din Ungaria privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara granitelor tarii nu a avut rezultatul scontat de etnicii de aceasta nationalitate din Romania.
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
google-analytics.com