Cautare

40934 de rezultate pentru "dr" (1.68 secunde)
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Comisia de Relatii Externe a Parlamentului European a aprobat un amendament la raportul sau asupra Bulgariei, in care se precizeaza ca tara vecina poate adera la Uniune printr-un tratat individual, care ar permite decuplarea de Romania.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca, prin solicitarea lui Traian Basescu de anulare a alegerilor, Alianta PNL-PD a procedat intr-o “maniera iresponsabila si antinationala“, care va compromite Romania “in ochii lumii“.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta.
Purtatoarea de cuvant pentru extindere a Comisiei Europene, Krisztina Nagy, a declarat ca alegerile din Romania par sa se fi desfasurat in ordine.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
Alianta D.A. PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Candidatii de pe listele constantene pentru Parlamentul Romaniei pot sta linistiti. In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice.
Premierul Adrian Nastase s-a aratat joi seara nemultumit de actualul sistem de redistribuire a voturilor, deoarece nu reprezinta cea mai echitabila formula pentru reprezentarea optiunilor alegatorilor.
Liberalii au fost ieri foarte aproape sa-i tradeze pe democrati pentru a ajunge la putere alaturi de PSD. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
google-analytics.com