Cautare

12574 de rezultate pentru "dr coica psd 2010" (4.01 secunde)
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Tot impotriva lui Atanasiu a mai existat o plangere depusa la Parchet de catre deputatul PSD Eugen Bejinariu, care l-a acuzat de abuz in serviciu in chestiunea lobby-ului pe care serviciul secret al Armatei trebuia sa-l desfasoare pe langa parlamentari.
Baronii PSD aleg: ... Cum nici fostul, nici actualul presedinte al PSD nu renunta, va fi convocat CEx.
Octavian Stireanu a publicat un document important sub titlul "Teze pentru Refondarea ideologica a PSD", document pe care il puteti citi in continuare. 'Vineri, 22 ianuarie 2010, a avut loc o reuniune organizata de ISD si Fundatia "Friedrich Ebert" pe tema "Perspective ideologice ale stangii romanesti".
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana și-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. ... Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana si-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. ... Desigur, cu exceptia "accidentului" de la congresul PSD din 2005, ale carui culise nici pana azi nu sunt elucidate deplin, si care i-a adus sefia partidului.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Cotidianul.ro arunca pe piata o fumigena menita sa destabilizeze PSD. Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie. ... o brosura din care sa rezulte ca Iliescu nu este presedinte fondator al PSD.
Potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, in Kiseleff au ajuns rezultatele din 30 de organizatii judetene. ... Spre exemplu la Teleorman nu am finalizat sondajul pana acum", a declarat pentru gandul secretarul general al PSD.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a patra.
"Acesta este documentul discutat la ultima sedinta a conducerii PSD". Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
google-analytics.com