Cautare

1363 de rezultate pentru "dorin popa" (3.93 secunde)
Nici un leu pentru infrastructura CFR ConstantaDezavantajat de situatia financiara este si directorul Diviziei Infrastructura din cadrul Regionalei CFR Constanta, inginer Dorin Maer, care a mentionat ca nu are buget din anul 2008.
Acesta ar fi urmat, spuneau la acea vreme "gurile rele" de prin Politie, sa il inlocuiasca pe comisarul Dorin Colidiuc, caruia i-ar fi fost "rezervata" functia de adjunct la Politia Transporturi.
Nu stiu ce sanse de revitalizare a activitatii in sectorul minier sunt in conditiile in care am vazut planul de restructurare a mineritului, iar zona noastra este moarta, pentru ca nu mai sunt prevazute investitii si minele de subteran, care exista, vor fi inchise", a precizat Dorin Hanu, primarul din Motru.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Rand pe rand, Mihai Stanisoara, Radu Berceanu, Dorin Florea si Gheorghe Stefan i-au trantit in fata ca PDL a pierdut alegerile din cauza sa si singura solutie este ca sa-si dea demisia.
Dorin Florea i-a spus ca este mai interesata de cum se imbraca decat de partid. ... Un alt vicepresedinte, Dorin Florea de la Mures si-a anuntat si el aceeasi intentie.
Potrivit purtatorului de cuvint al institutiei, Dorin Ţiganas, Asociatia Fotbal Club Universitatea Craiova si Asociatia Sportiva Fotbal Club Universitatea Craiova datoreaza fiscului 28,5 miliarde, respectiv 69 de miliarde de lei, adica peste trei milioane de dolari, restante acumulate de-a lungul timpului.
Dorin Tudoran fumeaza de 20 de ani, dar vrea sa renunte.
"Ne jucam de-a alba-neagra?" Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al ANAF, Dorin Tiganas, s-a aratat uimit de cele aflate: ... "Nu pot sa confirm sau sa infirm acest lucru, ci doar ca s-au luat masuri pentru trecerea lor pe functii de executie", a mai spus Dorin Tiganas.
Daniel Dorin, de 18 ani, din Baile Herculane, a sunat de pe un telefon mobil pe 13 februarie 2006, in jurul orei 20.35, la 112, anuntand ca la fabrica de var din statiune este amplasata o bomba.
Unul dintre directorii de vanzari in cadrul Orange Romania, Dorin Odiatiu, ne-a declarat ca "scaderea tarifelor unui serviciu poate fi realizata numai dupa o scadere prealabila a costurilor aferente.
„Majorarea dobânzilor la credite se înscrie, de altfel, în tendinta generala a pietei“, a declarat Dorin Cojocaru, directorul executiv al Directiei Credite Retail din cadrul bancii.
O vacanta de trei zile, de Paste, la pensiunile agro-turistice din Marginimea Sibiul va costa, anul acesta, intre 360 - 600 de lei de persoana, iar gradul de ocupare nu va fi mai mare de 50%, a declarat presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Sibiu, Dorin Beu.
Dorin Sandru, profesor in cadrul Facultatii de Arte Vizuale, a declarat, la randul sau, ca, in fapt, lucrarea este opera unei echipe, creatia Mariei Timurz fiind aleasa dintre mai multe lucrari create de studentii facultatii. ... si am impus un scris cu caracter gotic", a precizat Dorin Sandru.
- se observa o scadere a lucrarilor, scadere cauzata de efectele negative ale crizei economice actuale, insa nu intr-o proportie semnificativa, ne-a declarat Dorin Lazia (foto), directorul acestei mari societati de constructii.
Astfel, seful diviziei mai sus amintita, Dorin Maer, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca in prezent oamenii sai desfasoara operatiuni de mentenanta.
Astfel, seful diviziei mai sus amintite, inginerul Dorin Maer, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca in acest program de reabilitare a fost introdusa prima bariera, dinspre strada Soseaua Mangaliei.
Dorin Maer, seful Sectiei de Infrastructura din cadrul CFR Calatori - Regionala Constanta, a explicat ca absenta unei sali de asteptare se datoreaza faptului ca oamenii sunt priviti ca si consumatori, motiv pentru care aceste garii sunt gandite ca si niste mall-uri, astfel incat investitia sa fie atenuata.
500 de metri patrati din terenul pe care a fost construita, spune Dorin Maer, seful diviziei mentionate, "abuziv" microrafinaria. Potrivit lui Dorin Maer, Primaria Nicolae Balcescu semnase, prin intermediul fostului primar al localitatii, vecinatatile cu CFR, drept urmare vanzarea ulterioara a terenului este ilegala.
Taxele nu s-au marit, dar motorina ne omoara pe toti", a spus Dorin Rogojinaru, patronul SC Sincrotrans, firma specializata mai mult pe transportul frigorific si care detine 50 de camioane. ... Majoritatea contractelor le obtin din Bucuresti, si mai mult pe import", a adaugat Dorin Rogojinaru.
google-analytics.com