Cautare

1363 de rezultate pentru "dorin popa" (2.58 secunde)
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... Dorin David, cercetator, Universitatea "Transilvania" Brasov;
Studentul Roman al Anului din Strainatate â€" Raluca Popa (Universitatea MIT, SUA). Raluca Popa, castigatoarea Marelui Premiu, este din Sibiu si in Septembrie 2014 a terminat doctoratul la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA in domeniul informaticii cu specializarea in Securitatea Internet-ului.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... Otrocol Dorin CA: Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
Si Rusescu, si Chipciu, si Adi Popa sunt impreuna la lot de aceasta data.
Este vorba despre cunoscutul om de afaceri Mitel Munteanu (poreclit si Mimitel, dupa numele uneia dintre benzinariile sale), de 35 de ani, precum si cei trei "locotenenti" ai sai - Florin Dan Bilteanu, de 37 de ani, Iliuta Eugen Stefanache, de 37 de ani, si George Dorin Voinea, de 31 de ani, acuzati de savirsirea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune.
Au fost nominalizati foarte tirziu candidatii pentru alegerile generale si nu s-a mers pe oamenii care au facut politica PRM-ului in judet " a declarat Dorin Ciustea, presedintele filialei judetene a PRM.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989. ... Reporterul de la The Observer s-a intalnit in luna mai cu Dorin-Marian Carlan la Bucuresti.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989. ... Reporterul de la The Observer s-a intalnit in luna mai cu Dorin-Marian Carlan la Bucuresti.
Din Biroul Executiv al PC Zalau mai fac parte Dorel Fechete - prim vicepresedinte, Dorin Gora - secretar general, Tiberiu Marcean - vicepresedinte organizatoric, Vasile Marchis - vicepresedinte economic, Maria Decanovici - vicepresedinte cultura si educatie, Remus Padurean - vicepresedinte resurse umane si Liviu Rad - vicepresedinte relatia cu marile intreprinderi.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures.
Suma trebuia sa ajunga la Miami, unde avea un bussines cu Elena Udrea, Dorin Cocos si Cristi Borcea. In jurul lui Said Baaklini s-a tesut o retea de interese ale familiei Elena Udrea - Dorin Cocos, a multor generali si oameni de afaceri.
In schimb, i-a rugat pe jurnalisti sa-l numeasca DORIN atunci cand doresc "sa-l alinte" in articole, dand de inteles ca acest nume de cod i-a fost familiar timp de 20 de ani.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
In bazinul Marii Negre, principala amenintare la adresa Romaniei si a regiunii este cea asimetrica provenita din zona Caucazului, mai ales datorita tranzitului de resurse energetice din aceasta ex-regiune sovietica, tranzit ce se va dezvolta foarte mult in anii urmatori, a declarat pentru "Replica" de Constanta comandorul Dorin Danila, comandantul Flotei Militare a Romaniei.
Astfel, majoritatea membrilor organizatiei de la Botosani a Partidului Popular, in frunte cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Dorin Ciustea, au trecut la Partidul Noua Generatie.
Acesta este Dorin Otrocol, care a mai condus aceasta societate. ... Contactat telefonic, noul director general interimar, Dorin Otrocol, a declarat:
Ea are acum si un director, domnul Dorin Otrocol.
Alegerea lui Dorin Lazar Maior in functia de presedinte al Blocului National al Revolutionarilor este contestata de conducerea de la Bucuresti a Blocului.
Astfel, pe 10 iunie, Vladimir Tismaneanu, Dorin Dobrincu si Cristian Vasile, cei trei responsabili editoriali ai Raportului, isi vor expune opiniile in legatura cu Raportul final in cadrul unei dezbateri, organizate in Salonul de aur al Palatului Béhague din Paris.
google-analytics.com