Cautare

4881 de rezultate pentru "dorin popa 2006" (2.79 secunde)
85‘ Stanciu este pus intr-o pozitie excelenta, in careul advers, de catre Adi Popa, dar rateaza sutul, dupa ce realizeaza un dribling in plus 80‘ Ultima schimbare si la Petrolul - intra Marian Cristescu, in locul lui Mustivar.
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
Daniel Dorin, de 18 ani, din Baile Herculane, a sunat de pe un telefon mobil pe 13 februarie 2006, in jurul orei 20.35, la 112, anuntand ca la fabrica de var din statiune este amplasata o bomba.
De asemenea, s-a cerut si eliminarea alin 4 al art III din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 63/ 2010 pentru modificarea si completarea Legii nr 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru stabilirea unor masuri financiare.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... Dorin David, cercetator, Universitatea "Transilvania" Brasov;
Studentul Roman al Anului din Strainatate â€" Raluca Popa (Universitatea MIT, SUA). Raluca Popa, castigatoarea Marelui Premiu, este din Sibiu si in Septembrie 2014 a terminat doctoratul la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA in domeniul informaticii cu specializarea in Securitatea Internet-ului.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... Otrocol Dorin CA: Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
Si Rusescu, si Chipciu, si Adi Popa sunt impreuna la lot de aceasta data.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
16 mai 2006 - CE a amana, pentru toamna lui 2006, pronuntarea asupra momentului aderarii; 26 septembrie 2006 - Comisia Europeana recomanda Consiliului European aderarea Romaniei la UE la 1 ianuarie 2007; 3 octombrie 2006 - Franta ratifica Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la UE;
Scaderea numarului populatiei a continuat in 2006, cu un spor natural negativ de 1,8 la mie. ... Desi mortalitatea generala a scazut in 2006, natalitatea s-a situat, de asemenea, pe o panta descendenta.
El este judecat in acelasi dosar pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, intrucat a votat pentru atribuirea unui teren catre firma fiicei si ginerelui sau.Dosarul se afla pe rolul Curtii de Apel Craiova si va avea urmatorul termen saptamana viitoare.Oficial, nu se poateFaptele mentionate in rechizitoriul procurorilor dateaza din toamna anului 2006 si dovedesc cum se poate face o ilegalitate atunci cand ai pile in Primaria Craiova si in consiliul local.
Dupa rateurile cotei unice, nici o eventuala majorare a TVA de la 19% la 22% nu va fi suficienta pentru acoperirea cheltuielilor bugetare din 2006-2007. ... Acest indicator recomanda masura majorarii TVA cu aproape 3% începand cu 1 ianuarie 2006“, se arata in studiul CCIRB.
Potrivit detelor furizate de Ministerul Economiei si Comertului, comertul exterior cu marfuri, in semestrul I 2006, a crescut cu 23,3%, fata de semestrul I 2005. ... I 2006, comparativ cu cea inregistrata in sem.
Asta pentru ca numarul locuintelor terminate in primul semestru al lui 2006 a fost de 11.914, in crestere cu 1.915 locuinte fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Incepand de ieri, Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2006, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
AVIOANE asteapta investitori In 2006, AVIOANE Craiova a fost scoasa pentru a doua oara la privatizare, dupa ce prima tentativa a esuat.
google-analytics.com