Cautare

84 de rezultate pentru "divortul" (2.99 secunde)
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Adrian Severin) Incepand cu primavara anului 2011 lumea a cunoscut un sir de revolte populare atestand divortul intre mase si elitele politice.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti.
Divortul UE de Turcia este cumva unul amiabil sau, in orice caz, din vointa ambelor parti. Aceasta va rezolva nu numai dilema integrarii europene a Turciei, inchizandu-i portile UE, ci si pe aceea a identitatii UE, definita prin contrast cu Turcia;
El a spus ca exista o criza politica, iar presedintele si premierul a€žse ascund degeaba sub declaratii de impacare, divortul este real si vom vedea care sunt consecintele politicea€œ.
Desi compozitia arcului guvernamental Alianta D.A.-UDMR-PC pare aproape la fel de eterogena ca si cea constituita in jurul CDR, cele patru partide au reusit sa gaseasca mai repede compromisul care sa evite divortul total.
A trecut aproape o luna de zile de cand a anuntat divortul de Tuncay Ozturk, barbatul care i-a fost alaturi aproape trei ani de zile, iar recent, Andreea Marin a stralucit la bratele unui barbat.
Adica aliatii sa intoarca foaia si sa-si anunte divortul care momentan, chiar daca intentia nu este rostita cu glas tare, este intuit din comportamentul presedinte - premier.
Zece luni mai tarziu am ajuns la terapie de cuplu cu viitorul meu fost sot, implorandu-l sa-mi acorde divortul, dormind cu prietenul meu si privind cum intreaga mea viata se destrama.
Doriti divortul pentru compatibilitate de caractere? Nu ar putea fi contrariul? Femeia respunde: - Nu, domnule judecator! Este pentru compatibilitate. Mie imi plac filmele, sotului meu la fel!
Pe 14 octombrie 1995, sotul ei a plecat definitiv din casa, urmand divortul. Din aprilie 1996, M.C. a inceput sa aplice tehnicile ezoterice, primite prin dicteu, pe primii pacienti din afara familiei.
Liberalii si popularii europeni saluta divortul Liderul grupului Liberal Democrat din Parlamentul European, Graham Watson, a declarat la BBC ca saluta participarea PNL pe liste proprii la alegerile pentru PE din 13 mai.
PSD asteapta divortul celor doua partide care au format Alianta D.A., inainte de a lua o hotarire in legatura cu ceea ce vor face in viitorul apropiat, pana atunci ei jucand la doua capete, scopul lor fiind despartirea celor doua partide care au format alianta.
Declaratia lui Voicu vine dupa atentionarea transmisa de democrati in privinta datoriilor comune pe care le au cele doua partide din campania din 2004. Potrivit acestora, "divortul" din Alianta presupune impartirea datoriilor acumulate. (C.C.)
Conform articolului 405 din proiectul de Cod Civil, in conditiile in care o casatorie este desfacuta din culpa comuna a sotilor sau fara a se stabili vreo culpa, unul dintre soti poate solicita o prestatie care sa compenseze "diferentele importante pe care divortul le-ar determina in modul de viata al celui care o solicita".
A intervenit apoi "divortul" din 2005, cand a venit presedinte Mircea Geoana, care este si el un om instruit, civilizat, dar foarte moale, iar eu am fost de atunci tot mai departe de zona conducerii.
Responsabil de situatia politica actuala este divortul dintre Basescu si Tariceanu, adica destramarea Aliantei D.A., considera scriitorul. "Dupa cum interpretam ce s-a intamplat atunci, vinovati sunt liberalii sau vinovat e Basescu.
Olt-News.ro informeaza: Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Presedintele actioneaza la fel ca un sot ridicol, care refuza divortul, desi sotia i-a fugit de acasa si il someaza sa-i redea libertatea.
google-analytics.com