Cautare

1971 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat" (4.52 secunde)
"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE!" Senatorul PDL Iulian Urban scrie pe blog ca nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, ci actualii lideri ai UE care "au bagat europenilor pe gat multiculturalismul" si nu s-au opus "colonizarii musulmane", generand in schimb gesturi criminale precum cel al scandinavului, relateaza NewsIn.
Urban ar fi dat explicatii, daca era in PSD Adrian Nastase l-ar fi chemat la explicatii pe senatorul PDL, Iulian Urban, daca acesta ar fi fost membru PSD, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, la Radio France International, referitor la afirmatiile senatorului PDL Iulian Urban.
Declaratiile precum cele ale lui Urban, suparatoare si periculoase Ion Iliescu a spus astazi ca declaratiile precum cele ale senatorului Iulian Urban sunt "suparatoare", dar si periculoase prin efectul pe care il pot avea in viata politica, relateaza NewsIn.
De ce tac presedintele si guvernul? Crezi ca PDL ar trebui sa se delimiteze de declaratiile iresponsabile ale senatorilor Urban si Placinta si sa-i excluda din partid? Masacrul din Norvegia ar fi trebuit sa fie, pentru politicienii romani, un prilej de a fi solidari cu un popor greu incercat.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
De la 1 iunie, spatiile de depozitare si comercializare a cerealelor pot sa mai functioneze numai daca au autorizatii de depozit. Proprietarii acestor depozite, care se vor incapatana sa functioneze fara autorizatie, risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei.
"Inca de la inceputul acestui an Electrica a ramas credincioasa principiului sau de baza de a se pune la dispozitia clientilor sai si de a le asigura servicii de cea mai buna calitate.
Salariatii de la Commet SA Tecuci au reinceput lucrul. Anuntul a fost facut ieri de catre presedintele Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula. ... Administratia a promis ca va plati salariile intr-un timp foarte scurt si se vor rezolva problemele ridicate de noi”, ne-a declarat Iulian Necula.
Electrica Galati a inregistrat anul trecut un profit net de 28.756 de mii de lei, mai mult cu 24% decit cel estimat, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
Ivan Iulian sustine ca majoritatea fabricilor chinezesti folosesc in proportie de 60% materiale reciclabile si doar 40% alte tipuri de materiale. "Folia si plasticele exportate se intorc apoi pe piata europeana sub forma de sacouri si articole de imbracaminte, jucarii si alte produse", ne-a spus managerul companiei de reciclare.
Tot mai multe hoteluri de pe litoral sau unitati de cazare din Delta Dunarii au inceput sa se reorienteze catre turismul de afaceri, in acest sens amenajand sali de conferinta dotate cu aparatura de ultima generatie.
Potrivit explicatiilor date de Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, acest rezultat a fost obtinut in urma grevei, dar si a faptului ca muncitorii nu beneficiaza de conditii bune de munca.
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda.
UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR "Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga. Iulian Radulescu se lauda cu bogatiile lui exorbitante, fiscul stie?
16, in spatele Pietei 1 Mai, in sectorul 1, l-am intalnit pe anticarul Iulian Preda, intr-o casa cu etaj. ... tablouri vechi si valoroase, reviste vechi, ii, insigne, obiecte de argint si de bronz valoroase. ... M-am nascut printre obiecte de arta si cu timpul am inceput sa le indragesc.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
Crede in Dumnezeu si are o familie frumoasa: sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. A facut mereu nota discordanta prin tinuta sa vestimentara, dar si prin loo-ul sau.
google-analytics.com