Cautare

1971 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat" (4.21 secunde)
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Nu la fel au procedat deputatii Eugen Bejinariu si Zamfir Dumitrescu, insa aceasta este o cu totul alta poveste de-acum. ... Intre timp, purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu a incercat vineri, intr-o conferinta de presa, sa convinga pe toata lumea ca "nu exista aripi in PSD".
Lambu a solicitat banii respectivi pentru a semna receptia lucrarii in baza careia primaria urma sa efectueze plata catre firma de constructii.
Vifor Rotar) Sa recunoastem ca amarasteanul otevist, abonat nocturn la postul lui Danut si avid de telenovele politice romanesti, n-a mai avit asa pleasca de cand se zgaiste noptile la OTV. Nici n-a trebuit sa mai stea treaz in creierii noptii sa vizioneze bomba.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
Deputatii au votat: SRI este organ de cercetare penala speciala. Parlamentarii au transformat in lege Ordonanta data acum 6 ani de Cabinetul Ciolos.
Mai castigam si noi, cateodata, la patru ani. ... Ei se refac repede si iarasi ne iau la bataie. ... Ultima partida s-a consumat saptamana trecuta, cand Guvernul Tariceanu s-a hotarat sa-si declare falimentul dandu-si demisia.
Consiliul Judetean Dolj a început, în urma cu opt ani, asfaltarea drumului judetean 605 A Filiasi - Melinesti si nu l-a terminat nici pâna în prezent, ca si cum cei 15 km ar fi fost „autostrada soarelui“.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu. Regele Cioaba si imparatul Iulian sunt primii pe listele Aliantei pentru Unitatea Rromilor (AURR).
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate!
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
Edilul-sef al comunei doljene Rast, Iulian Silisteanu, este anchetat in prezent de politistii din cadrul Politiei municipiului Bailesti pentru disparitia unei cantitati importante de balast de pe santierul din comuna.
Secretarul general al Ligii Alesilor Locali ai PNL, Iulian Chirita, a declarat ieri ca nu se pune problema schimbarii lui Ludovic Orban din functia de presedinte al Ligii, desi acesta si-a pierdut calitatea de ales local prin numirea la conducerea Ministerului Transporturilor.
Democrat-liberalul Iulian Arama este sigur de faptul ca la alegerea vicepresedintilor Consiliului Judetului niciun coleg nu l-a tradat, sau cel putin asta reiese din spusele sale.
Tensiune maxima in comuna Ciobanu acolo unde unul dintre consilierii PSD si-a dat demisia. Din cate sustin gurile rele el ar fi fost fortat sa plece chiar de catre colegul sau de partid primarul Ioan Suciu.
Senatorul PD-L Iulian Urban a anuntat ca cererea a fost semnata de 48 de senatori ai PD-L, doi ai UDMR si sapte ai grupului independentilor.
viceliderul Grupului senatorilor democrat-liberali, Iulian Badescu, a demisionat din PD-L.
Edilul-sef, Antonie Draghici, si viceprimarul Iulian Cristescu s-au acuzat reciproc ca au primit ilegal terenuri folosindu-se de Legile retrocedarii si au fost la un pas sa se ia la bataie in fata redactorilor GdS Cel care a dat tonul acuzatiilor a fost viceprimarul PSD Iulian Cristescu.
google-analytics.com