Cautare

1971 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat" (3.33 secunde)
Problemele din infrastructura si din agricultura sunt principalii factori care afecteaza evolutia turismului romanesc, a declarat luni managing partner al companiei Fivestar Hospitality Consulting and Management, Sorin Ionescu, in cadrul forumului pe tema ospitalitatii din Romania."Trebuie sa facem o alegere intre turismul de masa si cel de nisa.
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: "Mi-am dat seama ca sunt un tampit daca nu incerc sa o cuceresc pe Cristina". Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Personalizez tenisi, fac tablouri la comanda si, mai nou, si arta digitala.
Magda Marincovici) Recent, la Bucuresti, a avut loc prima editie a Forumului international de imunologie consacrat bolilor inflamatorii reumatice la care au participat specialisti din Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria. La acest eveniment a participat si dr.
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Despre dragoste, fidelitate si fericire (Autoare: ... Ca o adaptare la caracterului efemer al casatoriei, au aparut si contractele prenuptiale. ... Studiile indica o convergenta a rolurilor parentale, o distributie mult mai egala a muncii domestice intre barbati si femei.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
E divortul anului in fotbalul romanesc. ... Surse din cadrul echipei visinii au dezvaluit pentru GSP.ro ca, de la inceputul lunii aprilie, Pancu impreuna cu sotia lui, Mihaela, au decis sa puna stop unei relatii de mai bine de 15 ani si au divortat.
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
5 tipuri de comportament care prevestesc divortul (Autoare: Amelia Matei) Obisnuiesti sa dai ochii peste cap atunci cand discuti cu partenerul tau sau devii sarcastica intr-o disputa cu el?
IUBIREA SI CASATORIA Casatoria, dupa parerea mea, ar trebui sa aiba loc dupa luna de miere, nu inainte. Ea ar trebui sa aiba loc numai daca totul merge bine. ... Din cate stiu, nouazeci si noua la suta din casnicii sfarsesc cand se termina luna de miere.
Un restaurant inchiriat cu tot cu hotelul de care apartinea, locatii special pregatite in comunele de bastina ale familiilor implicate, mii de invitatii trimise, fast, pod de flori, petale de trandafir, peste 10 preoti la oficierea casatoriei religioase, alianta intre familiile cu renume in Gorj si Hunedoara, artificii, cadouri scumpe, rare si aduse din locurile sfinte.
Din „marul discordiei“ care s-a rostogolit in vara aceasta intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria e greu de spus ce va rezulta. ... Un razboi de gherila intre PD si PNL care va sfarsi prin a rupe intelegerea portocalie pe baza careia a fost rasturnat de la putere PSD?
Din „marul discordiei“ care s-a rostogolit in vara aceasta intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria e greu de spus ce va rezulta. ... Un razboi de gherila intre PD si PNL care va sfarsi prin a rupe intelegerea portocalie pe baza careia a fost rasturnat de la putere PSD?
Prea putini sau chiar nimeni, daca este sa ne luam dupa rapiditatea cu care cei care se dau drept modele demne (?!) de urmat, adica vedetele autohtone, ajung si la cununie, dar si la divort. Casatoria si-a pierdut de mult rolul social si cel religios.
Madalina Miu reactioneaza si ii adreseaza celui care ii e inca sot replici usturatoare. De ce nu s-a dus sa ii semneze divortul lui Tzanca si cum raspunde acuzatiilor facute de manelist.
Divortul dintre partidele castigatoare ale alegerilor din 2004 este deja un fapt implinit, cu atat mai mult cu cat ambii "parinti" ai Aliantei, recte domnii Basescu si Tariceanu, au declarat pe fata ca nu mai este nicio sansa de impacare.
Divortul Simonei Halep de Toni Iuruc a tinut paginile tuturor ziarelor. Avem detalii de culise despre ceea ce s-a intamplat intre celebra tenismena si Toni Iuruc, dupa anuntul divortului, la mai putin de un an de la cununia civila!
Banel Nicolita a vorbit despre cel mai mare regret al vietii sale, si anume divortul de fosta lui sotie. Fostul fotbalist recunoaste ca a pus cariera inaintea familiei.
google-analytics.com