Cautare

1971 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat" (3.89 secunde)
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
Mai ca-ncepe sa ne placa turnura pe care a luat-o politica romaneasca. ... Nu ca inainte nu ar fi fost, dar prea ne saturasem de gesturi pupincuriste si de politica de preamarire a presedintelui, partidului si atat.
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati. ... Mai mult, acestia au solicitat conducerii anterioare a CJ sa prezinte raportul Comisiei Guvernamentale de Control, lucru care nu s-a intamplat.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Senatorii democrat-liberali ignora decizia Curtii Constitutionale si continua atacul ", pe care il puteti citi in continuare. ... Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD. Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat.
Cei peste 350 de salariati de la Commet SA au intrat intr-o greva spontana inca de vinerea trecuta.
Cei aproximativ 300 de angajati ai Commet SA continua greva generala declansata luni dimineata, chiar daca aceasta actiune ar duce la falimentul societatii tecucene.
Primaria Municipiului Tecuci a introdus la Judecatorie o cerere solicitand declansarea procedurii de faliment la societatea Commet pentru a-si putea recupera creantele care se ridica la 170.000 de lei .
In primavara trecuta, la Iasi, Cluj si Bucuresti hostese inarmate cu mere declarau un zambitor razboi fumatului, adresand fumatorilor pe care ii intalneau in cale o provocare importanta: sa schimbe un obicei daunator sanatatii, cu un fruct.
Iulian de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme. ... Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
In urma acuzatiilor lansate de PIN, Colegiul trebuie sa verifice inca o data dosarul lui Corneliu Vadim Tudor si sa dea un nou verdict. ... Ionescu: ... In acest dosarel primit de la SIE, ofiterul de Securitate scrie ca Vadim refuza colaborarea si ca si-a motivat acest refuz prin exclamatia:
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu (GNM), Silvian Ionescu (foto), a declarat vineri ca a gasit mai multe cazuri de "achizitii dubioase" la preluarea mandatului, de aceea a solicitat control de audit pentru a fi identificat modul in care banii publici au fost cheltuiti anterior.
Politicianul Mircea Ionescu Quintus a primit ieri gradul de general de brigada in retragere din partea presedintelui Traian Basescu, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, alaturi de alti 20 de veterani din Ministerul Apararii Nationale (MApN) si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Targu Jiu, suprafata totala prevazuta in proiectul de infrumusetare este de 26.690 de mp, din care s-au finalizat lucrarile pe 13.617 mp.
Reprezentantii Consiliului de Export, reuniti ieri la Ministerul Economiei si Comertului (MEC), s-au declarat nemultumiti de bugetul alocat in 2007 pentru promovarea exporturilor, in conditiile in care concurenta va creste odata cu integrarea in Uniunea Europeana.
google-analytics.com