Cautare

32131 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (3.66 secunde)
Pedofilii nu vor fi castrati Propunerea legislativa prevede ca faptuitorul gasit vinovat de violenta si Comisia juridica din Senat nu este de acord: Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza :
Simona Ciff, psiholog clinician, a postat pe blogul top-psy.ro un articol cu titlul: ... Cei interesati pot sa-si analizeze relatia de cuplu si sa afle ce sanse au sa ramana in continuare cu partenerul sau sa se desparta.
Stresul, toxinele, alimentatia dezechilibrata, anumite medicamente, infectii bacteriene sau virale sunt tot atatia factori care pot declansa o boala autoimuna. Toate acestea vor fi detaliate in cadrul seminarului Abordarea interdisciplinara a bolilor autoimune. ... John Ionescu, Spezialklinik Neukirchen â€" Germania.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. Soferul intentiona sa parcheze si nu i-a dat prioritate.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta Senatului si Camerei Deputatilor reunite in plen pentru asumarea raspunderii pe cele doua Coduri, un vot de incredere "pentru o reforma de profunzime a sistemului juridic romanesc".
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? Nu ai sau nu vrei sa dai 8.000 de euro pentru un Logan cu dotari minime? Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia.
Mai ca-ncepe sa ne placa turnura pe care a luat-o politica romaneasca. Fiecare zi are farmecul ei, fiecare zi vine cu cate un scandal, cu o declaratie interesanta, o demisie sau o schimbare din functie.
Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii, inca din 2004, Guvernul a dat o ordonanta prin care aproba infiintarea incubatoarelor de afaceri. Din pacate, initiativa a avut ecou doar in cateva judete ale tarii, printre care nu se numara si Constanta.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica. Mai mult, Antonescu a anuntat ca va cere excluderea din PNL a Monei Musca.
Cei aproximativ 300 de salariati ai Commet SA, societate tecuceana care se ocupa de constructii metalice, continua greva generala declansata luni dimineata, desi pe parcursul zilei de ieri sindicatele si conducerea societatii au purtat o noua runda de negocieri.
Greva generala declansata luni dimineata de cei aproximativ 300 de salariati ai Commet Tecuci continua si astazi, in ciuda adresei trimise ieri de Iulian Tocu, directorul societatii, prin care muncitorilor li se cerea suspendarea conflictului de munca.
Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, a declarat ca a solicitat conducerii Commet Tecuci demararea negocierilor pentru prevederile din Contractul Colectiv de Munca ce va intra in vigoare incepand cu ianuarie 2009.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. La standul sau am observat polite superbe facute din lemn vechi, facute in timpul pandemiei:
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Cu alte cuvinte, o firma listata la Bursa trebuie sa raporteze evidentele contabile, contractele cu tertii, ceea ce implica o transparenta a activitatii companiei. Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision.
Cu alte cuvinte, o firma listata la Bursa trebuie sa raporteze evidentele contabile, contractele cu tertii, ceea ce implica o transparenta a activitatii companiei. Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision.
Verificarile demarate de Consiliul Superior al Magistraturii asupra modului in care s-a transferat, de la un complet la altul, dosarul privind casa parintilor Monicai Macovei au scos la iveala nereguli.
Audiata ieri timp de peste doua ore in legatura cu contestatia depusa la CNSAS, Mona Musca s-a aratat increzatoare in sansele ei de a primi, de aceasta data, un certificat de buna purtare, dupa ce initial decizia membrilor Consiliului a fost ca a facut politie politica.
google-analytics.com