Cautare

611 de rezultate pentru "dinu madar" (3.80 secunde)
Stanculescu, unde se afla si viceamiralul Stefan Dinu, iar la iesire declarau:
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu s-a pronuntat din nou luni seara, la o emisiune televizata, in favoarea unei aliante dintre PNL si PSD, el invocand modelul ucrainean, al coabitarii dintre fostii inamici din "Revolutia portocalie", Viktor Iuscenko si Viktor Ianukovici.
Delegatia Permanenta a discutat ieri excluderea Monei Musca, insa si liberalul Dinu Patriciu a dat socoteala in fata conducerii filialei PNL Prahova, al carei membru este, pentru afirmatiile referitoare la oportunitatea unei aliante a liberalilor cu PSD.
Patriciu, salvat de statutul partidului Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Constanta, ca Delegatia Permanenta a decis sa solicite Comisiei de etica a partidului analizarea situatiei celor care au finantat alte partide, refuzand sa-l nominalizeze pe Dinu Patriciu, singurul liberal aflat in aceasta situatie.
In alta ordine de idei, Ioan Talpes a avut, fata de declaratiile republicanului Gheorghe Dinu, o atitudine de delimitare, lasand senzatia ca intre cei doi exista o mare diferenta si nu au nici o tangenta in privinta proiectelor politice.
Acelasi politician mai crede si ca Dinu Patriciu nu trebuie bagat in aceeasi oala cu cei doi fosti presedinti ai PNL, care mai mult au distrus decit au construit.
Nicolae Plesita, Corneliu Paltanea, Dinu Amoncei, Ion Ceausu, Ion Cusac, Nicolae Dinu, Dorel Voron, Danut Marinescu si Mir-cea Parvulescu. Cei 11 informa-tori deconspirati sunt:
Potrivit rezolutiei adoptate, PNL Sector 5 solicita "aplicarea cu cea mai mare strictete a Statutului PNL, indiferent daca cel care se abate de la acesta se numeste Valeriu Stoica, Theodor Stolojan sau Dinu Patriciu".
Presedintele Comisiei de Etica a PNL, ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, a declarat ieri ca, potrivit unei rezolutii a formatiunii liberale, o recidiva a lui Dinu Patriciu in ceea ce priveste sponsorizarea campaniei electorale a PSD ar putea duce la excluderea acestuia din partid.
Celor doi are sanse sa li se alature in coloana spre iesirea din PNL omul de afaceri Dinu Patriciu. ... In replica, Adrian Iorgulescu a anuntat ca in aceste conditii, Dinu Patriciu urmeaza sa fie exclus din PNL.
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu.
Criza politica provocata de bilet a ramas in acelasi stadiu cu cel asemanator al telefonului dat de Calin Popescu-Tariceanu fostului procuror general Ilie Botos, tot privindu-l pe omul de afaceri Dinu Patriciu, demers ramas fara rezultat in justitie.
In plus, acesta afirma ca guvernul risca astfel sa se transforme intr-un SRL al omului de afaceri Dinu Patriciu, in conditiile in care printre numele vehiculate pentru portofoliile-cheie democrate "sunt si au fost subalterni ai lui Dinu Patriciu".
Mircea Banias (fostul director al Administratiei Porturilor Maritime), Catalin Filisan - prim-vicepresedinti, Ioan Toanchina, Tudorel Grigoreanu, Adrian Creanga, Malina Dinu, Vicentius Petrescu, Dan Gheorghiu, Maria Stavrositu (secretar general), Daniel Neacsu, Cristian Zavariu, Adrian Alexandrescu, Dinu Oprean, Eleonora Gina, Valentin Zeicu (fost membru PC si fost director la Canalele Navigabile), Mihai Balan, Florin Sandru, Georgeta Dorneanu, Alexandru Maxim, Nicolae Ploscariu, Nicolae Tudoran, Marian Copaceanu - multi dintre acestia necunoscuti ori de la fostul PLD, adica acelasi lucru.
Sefa Biroului de presa al PD-L, Narcisa Iorga, a fost propusa de presedintele Traian Basescu in functia de membru titular in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), iar jurnalista Elena Dinu este propunerea sefului statului pentru postul de membru supleant in CNA.
Primul care a facut-o grasa pe Elena Udrea a fost omul de afaceri Dinu Patriciu: ... Rasu’ - plansu’ e brandul unei tari triste cu politicieni vioi", a spus Dinu Patriciu, citat de un cotidian central.
Nimeni altii decat deja nominalizatul rector al Universitatii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, si un alt carturar de marca, dramaturgul Dinu Sararu, fost director al unor reputate teatre bucurestene.
Primarii doljeni Nicolae Dragoi, din Dabuleni, Constantin Vasile, din Bucovat, Dumitru Dinca, din Dragotesti, si Ion Dinu, din Maglavit, sustin ca in Grecia au tinut-o numai in cursuri si seminarii. ... Nu ar fi fost acelasi lucru daca se tineau cursurile in Craiova", crede primarul din Maglavit, Ion Dinu.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Traian Basescu a anuntat ca ii va da in judecata pe Dinu Patriciu si ziarul "Gardianul", pe care ii considera responsabili de difuzarea unui clip trucat din care reiese ca seful statului ar fi lovit un copil de 10 ani in timpul alegerilor din toamna anului 2004, la un miting electoral la Ploiesti.
google-analytics.com