Cautare

10649 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (2.84 secunde)
Senatorul Nicolae Moga:
replicaonline.ro/ Moga-Mobilul a ajuns la Independenta si Movila Verde: ... Totul a fost posibil cu ajutorul senatorului Nicolae Moga, prin cabinetul medical Moga-Mobil. ... Gratie cabinetului medical Moga-Mobil, locuitorii din comuna Independenta si satul Movila Verde au descoperit afectiuni de care nu stiau ca sufera.
Saptamana trecuta senatorul Nicolae Moga a inaugurat cabinetul medical pe roti, denumit sugestiv Moga Mobil. ... Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
Un proiect de suflet al senatorului Nicolae Moga devine realitate: ... Senatorul Nicolae Moga impreuna cu alti parlamentari constanteni, primarii din 23 August si Costinesti si constructorul au participat la inaugurarea lucrarilor de extindere a retelei de gaz catre comunele amintite.
Senatorul Nicolae Moga a transmis Comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare. Intrevederea Chestorului Senatului, domnul senator Nicolae Moga cu E.S. ... Chestorul Senatului, domnul Nicolae Moga, a avut, luni, 26 mai a.c., o intrevedere cu E.S.
Marius Moga nu pare deloc pregatit sa devina un tatic responsabil. ... Marius Moga (33 de ani) pare sa nu-si faca prea multe probleme ca peste doar sase lui va deveni tatic, logodnica lui fiind insarcinata in trei luni.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile oamenilor din Circumscriptia electorala nr.14, Colegiul Senatorial 2, pe care il reprezinta, senatorul Nicolae MOGA a inaugurat vineri, 17 ianuarie 2014, cabinetul medical "Moga Mobil".
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013.
Senatorul PSD Nicolae Moga (foto) si-a inaugurat sambata 14 martie a. ... "Mogamobilul" cum l-au botezat in gluma cunoscutii senatorului se va deplasa zilnic in teritoriu in localitatile care apartin de colegiul pe care a fost ales Nicolae Moga pentru a prelua problemele oamenilor si pentru a le oferi ajutor.
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013. ... Senatul Romaniei a fost reprezentat de domnul vicepresedinte al Senatului, dl.senator Nicolae Moga.
Senatorul constantean Nicolae Moga (foto) a propus in plenul camerei realizarea unui moratoriu de stopare a tuturor concesionarilor in platoul Marii Negre. “Trebuie introdus un moratoriu de stopare pentru cel putin un an a concesionarilor in platoul Marii Negre”, a spus ieri social-democratul Moga.
Duminica, 1 iunie 2014, sute de copii au inveselit strazile orasului Ovidiu la cel mai mare cross organizat pana acum la malul marii, acestia avand ocazia de a alerga alaturi de senatorul Nicolae Moga, prezent la eveniment la invitatia edilului George Scupra.
In ajutorul drumarilor a venit chiar vicepresedintele Senatului, Nicolae Moga, care a condus utilajul cu senile achizitionat la sfarsitul anului trecut de Consiliul Judetean Constanta. "Doar asa putem ajunge la acesti oameni", a spus Nicolae Moga, senator PSD Constanta.
Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundatii si Accidente la Constructii Hidrotehnice, reunit joi, 22 mai 2014, in Sala Ovala din cadrul Prefecturii judetului Constanta.
Dupa ce fosta conducere a Agentiei Judetene a Taberelor Constanta a oferit cele mai bune tabere unor societati private, pe tava si la niste preturi de inchiriere derizorii, la ora actuala, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene de Tineret, se pregateste de o lunga lupta prin instante, pentru a readuce taberele "Schitu" si "Luminita" in administrarea statului.
Politic Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a anuntat ca o va sustine pe fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, in cazul in care va candida pentru un post in Parlamentul Romaniei.
In conformitate cu prevederile Ordinului Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Tineret nr. 1569/22.01.2008 cu modificarile si completarile ulterioare, Directia Judeteana pentru Tineret Constanta organizeaza concursul local de proiecte pentru tineret pentru semestrul 2, pe data de 7 iulie a.c.
google-analytics.com