Cautare

10377 de rezultate pentru "declaratie politica moga" (3.77 secunde)
Seamana cu politia politica (By Radu Tudor) Vine ca o supriza: ... Discutia e daca acceptam noua doctrina penala care seamana mai degraba cu politia politica.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "A face politica in interesul oamenilor ", pe care o puteti citi in continuare.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica prin care isi exprima solidaritatea cu d-na Prim Ministru Viorica Dancila, pe care o puteti citi in continuare.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
In trei ani de zile acesta a avut 10 luari de cuvant, a facut o declaratie politica, a initiat 13 propuneri legislative, si s-a evidentiat prin trei intrebari si interpelari.
Se determina prin aplicarea cotei prevazute la punctul 9 din prezenta declaratie asupra bazei de calcul prevazute la punctul 8 din prezenta declaratie.
De remarcat este faptul ca situatia pe care am relatat-o la finele lunii decembrie, cand spuneam ca unii parlamentari au fost prevazatori in privinta completarii declaratiilor de avere si le-au dus la bun sfarsit, iar altii au uitat sa completeze o astfel de declaratie de prin 2006, nu prea s-a schimbat, desi timpul se scurge.
Deci, declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie. ... Intr-o declaratie data publicitatii pe siteul personal, Victor Ponta mai face o serie de precizari legate de declaratia presedintelui Basescu:
Noua declaratie a lui Sorin Ovidiu Vantu vine dupa ce omul de afaceri declarase duminica, pentru MEDIAFAX, ca un partener "mai neserios" ca Sebastian Ghita "nu poate sa existe", precizand ca ia in calcul convocarea Adunarii generale a actionarilor Realitatea Media pentru rezilierea contractului cu Asesoft.
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Aici, langa cladirea fostului Hotel Arcadia, din Libraria de carte a lui Nea Nicu Rogozea, un pic-up Supraphon, cu difuzorul deasupra usii, ii desfata pe plimbaretii de pe Corso cu melodiile lui Constantin Draghici, Aida Moga sau Luigi Ionescu.
Consiliul Local a aprobat in acest scop deplasarea consilierilor Nicolae Moga, Valentin Parvulescu si a deputatului minoritatii lipovene Ignat Miron in Rusia.
PSD trimite in lupta pentru deputatie o "tanara doamna din mediul universitar" In ceea ce priveste Camera Deputatilor, social-democratii sunt 99% siguri ca ii vor avea drept candidati - nu este deocamdata clar pe ce colegii - pe Eduard Martin (actualmente deputat, posibil sa candideze pe colegiul cu numarul 6 - cuprinde I.C.Bratianu si Faleza Sud, localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu), Cristina Dumitrache, un primar, dar si o misterioasa tanara doamna din mediul universitar si - posibil - Nicolae Moga, in prezent consilier local municipal.
Politistii sa ceara de la Ministerul de Interne!" a spus presedintele CJC cu ocazia inaugurarii cabinetului parlamentar mobil al senatorului Nicolae Moga.
Totodata, au fost dezbatute subiecte legate de violenta pe stadioane, numarul mare de atacuri asupra caselor de schimb valutar, dar si necesitatea reinstituirii pazei podurilor, care sunt obiective strategice, asa cum a aratat si senatorul Nicolae Moga.
Propunerea a fost facuta de liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, senatorii PSD Nicolae Moga si Alexandru Mazare, si senatorul PD-L Mircea Banias (reprezentand judetul Constanta) si senatorul PD-L Ion Bara si senatorul PSD Trifon Belacurencu (reprezentand judetul Tulcea).
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
"Se va desfiinta Oficiul Prefectural din Dorohoi, unde aveam un singur angajat, insa macar doua zile pe saptamana vom avea pe cineva acolo", a mentionat prefectul Cristian Roman, adaugand ca functia directorului oficiului, in persoana lui Emil Moga, se va transforma in una de executie in aparatul propriu.
google-analytics.com