Cautare

10379 de rezultate pentru "declaratie politica moga" (3.91 secunde)
Nicolae Moga, senator Constanta, a sustinut o declaratie politica intitulata "Gandeste. ... An de an a evoluat pentru a deveni unul din principalele mijloace prin care Natiunile Unite stimuleaza sensibilizarea in favoarea protejarii mediului si incurajarea actiunilor de atentionare politica.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aceasta nu este nici o declaratie interpretata. Nu este nici o declaratie facuta de catre Opozitie pentru a pune bete in rotile Puterii. Nu este nici o declaratie facuta de un neica nimeni.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Politica ramaneasca:
Si-a descoperit acum identitatea politica si nu se mai regaseste in PDL? ... Or, Miscarea Populara, ca formatiune politica exista, din 2000 parca, a fost constituita pe scheletul PNT.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Adoptarea Codexurilor pe materii. Obligatia cetatenilor este de a respecta legea, datoria statului este de a asigura un acces facil la legislatia in vigoare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: ZIUA DOBROGEI, 14 noiembrie a fost consfintita prin Lege. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata "TVA la alimente de marimea premierului ar putea fi buturuga mica pentru Guvernul Boc" TVA la alimentele de baza redus la 5% este cu siguranta o masura benefica pentru bugetul redus al populatiei.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Lupta impotriva evaziunii fiscale si consolidarea statului de drept. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga, vicepresedintele Senatului Romaniei, a sustinut o declaratie politica intitulata "PENTRU UN HABITAT MODERN", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "INVESTITIA IN TINERET - BOGATIA SOCIETATII NOASTRE", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata "ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE - PILON ESENTIAL IN DEZVOLTAREA TARII", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Anul 2015 - Anul european pentru dezvoltare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Turismul trebuie sa fie o prioritate nationala pentru Romania. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: BILANT POZITIV LA FINAL DE SEZON TURISTIC. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: Inventica - un domeniu care necesita mai multa preocupare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: PARTENERIATUL DEMOCRATIC DINTRE BISERICA SI STAT, COMPONENTA ESENTIALA A PROMOVARII SOLIDARITATII SOCIALE.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata: Urgenta maxima pentru redresarea invatamantului universitar romanesc. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare.
Au devenit romanii apolitici sau prin absența de la vot vor sa pedepseasca intreaga clasa politica?
google-analytics.com