Cautare

10379 de rezultate pentru "declaratie politica moga" (3.55 secunde)
MARIUS MOGA pentru piesele: ... Premiul pentru CEL MAI VIZUALIZAT VIDEOCLIP PE YOUTUBE a fost acordat productiei "Cai verzi pe pereti" regizata de Iulian Moga pentru piesa cu acelasi nume interpretata de Smiley, Alex Velea si Don Baxter.
La concursul pe care l-am castigat in 2005, Marius Moga era jurat. ... Probabil ca din acest motiv, in 2016, l-am ales tot pe Moga, ca o continuare a ceva ce nu mi se mai intamplase. ... Moga, desi simtea ca rezoneaza mai bine cu Tudor Chirila.
O coproductie DeMoga Music si Cat Music, Fara sfarsit este compusa de catre artist alaturi de Marius Moga, Alex Parker si Andy Ghisoiu, iar videoclipul este regizat de Todica Lorin.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Este o intreaga istorie a acestei institutii, care isi gaseste originea in viata politica britanica, cand membrii parlamentului au fost nevoiti sa introduca acest privilegiu pentru a fi feriti de abuzurile regelui, ale puterii executive.
Dar sunt cazuri si cazuri… Lucrurile bizare care se intampla in politica romaneasca fac ca acest domeniu sa nu fie plictisitor, mai ales in anii electorali. ... O exceptie pe scena politica o reprezinta, cu desavarsire, candidatul Partidului Romania Mare pentru Camera Deputatilor, Dan Mocanescu.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Recunoasterea dreptului jurnalistului de a exprima opinii, fara a fi ingradit de vreo autoritate politica, administrativa, economica sau juridica este o valoare inviolabila si nu suporta ingerinte in campul competentelor sale profesionale.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata ""EXISTA REALITATI POZITIVE", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Statul roman a aplicat o politica larga, intelegatoare, de stimulare a activitatii populatiei dobrogene indiferent de nationalitate.
Nicolae Moga, senator PSD de Constanta, a sustinut o declaratie politica in Senatul Romaniei cu titlul "Scutul antiracheta ne poate salva de amenintarea rachetelor iraniene", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD de Constanta Nicolae MOGA (foto) a sustinut o declaratie in plenul Senatului, intitulata "Anatema mediatica a Presedintelui - sau cum mai mintim poporul cu televizorul", pe care o puteti citi in continuare.
Nicolae Moga, vicepresedintele Senatului Romaniei, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: "Fregata "Regina Maria" a plecat in misiune", pe care o puteti citi in continuare :
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica cu titlul: "SISTEMUL MEDICAL NECESITA TERAPIE DE URGENTA" In ultima perioada au avut loc proteste ale medicilor.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: Epuizarea stratului de ozon afecteaza viata copiilor nostri. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Drumul turismului estival intre neglijenta si amatorism.
Printre doleantele exprimate de reprezentantii turismului de pe litoral s-a numarat aceea a reinfiintarii Ministerului Turismului, initiativa la care pune umarul si senatorul constantean Nicolae Moga. ... - Politica statului sa fie de proiect, si nu de reactie. ... La randul lui, senatorul Nicolae Moga crede ca promovarea este esentiala in turism:
Nu e de ajuns criza economica si toate celelalte probleme, mai trebuie si o criza politica? ... In ceea ce-l priveste, senatorul PSD Nicolae Moga ne-a declarat ca el va vota bugetul “dupa cum imi dicteaza constiinta”, a spus parlamentarul constantean.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... O declaratie politica, un interviu, semnale numeroase de sustinere si diseminare a masurilor bune sunt, de asemenea, necesare din punct de vedere politic.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In continuare, puteti citi discursul tinut la conferinta de senatorul Nicolae Moga, vicepresedinte al Senatului Romaniei. Domnule Presedinte, Doamnelor si domnilor, Onorat auditoriu, Este un moment de rascruce al procesului de integrare europeana, care se desfasoara intr-o perioada marcata de profunde nemultumiri la adresa hotararilor luate de institutiile europene.
Permiteti-mi, Stimate domnule vicepresedinte, ca din adancul inimii sa transmit Parlamentului din Muntenegru recunostinta si multumirile noastre pentru tot ceea ce ati facut pentru ajutorarea conationalilor nostri. Cu sinceritate al dumneavoastra, Senator Nicolae MOGA Vicepresedinte al Senatului Romaniei
google-analytics.com