Cautare

10652 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (4.14 secunde)
Senatorul PSD de Valcea, Laurentiu Florian Coca (foto), a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Coeziunea sociala - cea mai buna politica pe timp de criza", pe care o puteti citi in continuare. ... Aceasta este doar una din lectiile de practica, de stiinta politica si sociala corecte.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
Politica Regionala. ... Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Horatiu Gorun, presedintele organizatiei de tineret a PNL Gorj, i-a propus tanarului pesedist sa se inscrie in PNL Gorj, pentru a forma o echipa redutabila pentru viitoarele alegeri.
In acest week-end a fost ales, in sfarsit, presedintele organizatiei de tineret a PD Navodari, in persoana lui Mihai Bobe.
Filiala Judeteana Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare acuza Guvernul Romaniei, pe ministrul Decebal Traian Remes, de proasta gestionare a problemelor agriculturii, "ceea ce va conduce la disparitia agriculturii romanesti, multi dintre prestatorii de servicii agricole fiind nevoiti sa-si inchida activitatea", este de parere Andrei Nicolcescu, coordonatorul Departamentului Dezvoltare Rurala a Filialei Judetene Constanta a OTRM.
Presedintele Organizatiei de tineret a PPCD (ex-PN¥CD) Arad, Samuel Caba, a anuntat ca, deocamdata, listele cu fostii lideri comunisti care acum sunt membri in PD nu pot fi facute publice.
La inceput de an, PD Mangalia isi va reinnoi si conducerea Organizatiilor de tineret si de femei. ... Aceasta reactualizare are loc pe fondul apropiatelor alegeri la Organizatia de tineret si la cea de femei, care se vor desfasura primele pe 12 februarie si catre sfarsitul lunii celeilalte.
Mai multi fosti si actuali lideri ai organizatiilor de tineret din PSD, in special din filiala Bucuresti, se vor inscrie maine in Partidul Conservator, au declarat luni seara surse din formatiunea social-democrata.
Potrivit organizatorilor - Organizatia Studentilor Politehnisti Profil Electric (OSPPEC) Craiova, Casa de Cultura a Studentilor (CCS) si Conventia Organizatiilor Studentesti (COS), proiectul este finantat de Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT) si de Agentia pentru Sprijinirea Studentilor si se desfasoara pe parcursul a sapte zile:
Confruntarea din interiorul PSD dintre Marian Vanghelie si Victor Ponta se muta la nivelul organizatiei de tineret. ... Alegerile pentru conducerea organizatiei de tineret a PSD vor avea loc luna viitoare.
Este vorba despre presedintele PNL Sfantu Gheorghe, de cel al organizatiei de tineret si de un consilier local.
Iata ca, dupa ce Camelia Ciubotaru si Eugen Voineagu au castigat la instanta suprema posturile de sefi ai Directiei de Sanatate Publica, respectiv Protectia Consumatorului, a venit si randul Directiei Judetene de Tineret.
Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PNL Gorj si seful organizatiei de studenti din aceeasi filiala au fost exclusi din partid, cei doi fiind acuzati ca au inregistrat sedinta in care liderul PNL Gorj, Dan Morega, le cerea membrilor sa cotizeze pentru campania electorala.
Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca "nu a invatat nimic din lectia suspendarii", incercand - mai sustin tinerii PRM-isti - "sa se substituie Parlamentului, Guvernului si Justitiei".
El a mai aratat ca programul sau politic, "Mai puternici, impreuna!", constituie "primul pas pentru reasezarea pe o fundatie valorica transparenta si obiectiv evaluabila" a Organizatiei de Tineret. ... Conducerea PDL a decis sa organizeze alegerile Organizatiei de Tineret a partidului in zilelele de 23 si 24 februarie.
Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar la Organizatia de Tineret a PDL duce munca de lamurire cu organizatiile din tara pentru ca acestea sa-i acorde sustinerea la alegerile interne din partid. ... Astfel, la intalnire au participat reprezentanti ai organizatiilor de tineret din patru judete:
Evenimentul a inceput pe data de 4 iulie si se va desfasura pana pe 10 iulie, organizatori fiind Institutia Prefectului si Autoritatea Nationala pentru Tineret - Directia Judeteana pentru Tineret Constanta.
Mai departe insa, cu ocazia aceleasi intruniri cu mass-media, Ion Popescu, presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta a precizat ca vor fi schimbate si conducerile organizatiilor de tineret, pensionari si oameni de afaceri, ca urmare a neimplicarii suficiente in campanie.
google-analytics.com