Cautare

10652 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (3.30 secunde)
Daca as fi membru PD-L, dupa ce Elena Basescu a fost aleasa (democratic!) secretar general al Organizatiei de tineret, as voma de greata si apoi mi-as da demisia din partid. ... In 2005 s-a inscris in organizatia de tineret a PD sector 1.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Adoptarea Codexurilor pe materii. Obligatia cetatenilor este de a respecta legea, datoria statului este de a asigura un acces facil la legislatia in vigoare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: ZIUA DOBROGEI, 14 noiembrie a fost consfintita prin Lege. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata "TVA la alimente de marimea premierului ar putea fi buturuga mica pentru Guvernul Boc" TVA la alimentele de baza redus la 5% este cu siguranta o masura benefica pentru bugetul redus al populatiei.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Lupta impotriva evaziunii fiscale si consolidarea statului de drept. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga, vicepresedintele Senatului Romaniei, a sustinut o declaratie politica intitulata "PENTRU UN HABITAT MODERN", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata "ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE - PILON ESENTIAL IN DEZVOLTAREA TARII", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Anul 2015 - Anul european pentru dezvoltare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: Turismul trebuie sa fie o prioritate nationala pentru Romania. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: BILANT POZITIV LA FINAL DE SEZON TURISTIC. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata: Inventica - un domeniu care necesita mai multa preocupare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: PARTENERIATUL DEMOCRATIC DINTRE BISERICA SI STAT, COMPONENTA ESENTIALA A PROMOVARII SOLIDARITATII SOCIALE.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, intitulata: Urgenta maxima pentru redresarea invatamantului universitar romanesc. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare.
Au devenit romanii apolitici sau prin absența de la vot vor sa pedepseasca intreaga clasa politica?
Nu, mergeti dumneavoastra, sa dati declaratie si sa va dea dovada pentru acte.
Declaratie - protest a Parlamentului privind blocarea aderarii Romaniei la Schengen Guvernul olandez a anuntat inca de vineri seara ca, la reuniunea ministrilor de Interne (JAI) din 22 septembrie, se va opune aderarii, chiar si partiale, a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat", 102 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale", 103 "Declaratie privind accizele";
google-analytics.com