Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (3.42 secunde)
De mentionat ca noul Colegiu al CNSAS a fost numit in cursul saptamanii trecute si este condus de Ticu Dumitrescu.
Mugurel Sarbu face parte din grupul de deputati si senatori apropiati ai lui Adrian Nastase, care constituisera un grup de initiativa de elaborare a unei platforme social-democrate pentru modernizarea doctrinara a PSD. Pana in prezent, Eugen Bejinariu, Zamfir Dumitrescu si Marin Diaconescu au demisionat din partid. (C.A.)
Vasilica Dumitrescu, 51 ani, administrator, Germania: "Trebuie sa recunosc ca plaja nu este deloc curata. Acum 25 de ani, plajele erau extraordinar de curate, iar daca aruncai ceva pe plaja, si nu la cos, erai imediat amendat de politistii care patrulau pe plaja.
Printre cei care au primit aceste documente de la presedintele BEM, Olimpia Raducu, s-au aflat Dan Ioan Popescu, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Rodica Nassar, Zamfir Dumitrescu si Adrian Severin.
Realizand ca este vorba de fortarea regulamentului, daca nu cumva chiar incalcarea lui, Viorel Dumitrescu - PRM - si Ion Iliescu - PSD - au refuzat onoarea.
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Octav Cozmanca, Popescu, Dumitrescu. Daca venea din afara partidului, sa-l pui sa conduca un partid, asa ceva este inadmisibila€œ, a spus fondatorul PSD.
Printre celelalte persoane cuprinse in aceasta cercetare s-ar numara Doru Giugula, Dan Darabont si Vlad Dumitrescu, seful organizatiei de tineret a PSD Bucuresti.
Potrivit legii, fostul senator Ion Florescu a fost obligat sa renunte la politica pentru a fi numit pe post. In locul actualilor subprefecti Constantin Dumitrescu si Sorin Arjoca este asteptata numirea pedelistilor Marcel Romanescu si Liviu Andrei.
Astfel, lista demiterilor anuntate de ministrul Transporturilor a continuat cu directorul general adjunct al CFR Calatori, Alexandru Dumitrescu, directorul general adjunct al Companiei de Autostrazi, Cristian Duica si cu revizorul general pentru siguranta circulatiei si control, Valentin Carstea.
La manifestarile prilejuite de aniversarea Proclamatiei de la Timisoara au mai fost prezenti primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, regele Mihai, Horia Roman Patapievici, istoricul Marius Oprea si Constantin Ticu Dumitrescu.
Ca e Ionescu, ca e Popescu, ca e Dumitrescu... R.l.: Ca e Miron Mitrea... I.I.: Nu aceasta e problema in momentul de fata.
La cererea presei, Dan Ioan Popescu a enumerat toti vicepresedintii de la Capitala si raspunderile lor: Ion Neagu, Dan Darabont, Vasile Gherasim, Codrin Stefanescu, Vlad Dumitrescu, Emiliana Stratulat, Victor Stan si prim-vicepresedintele Sorin Oprescu.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Desi a subliniat existenta unor “prevederi vadit eronate“, deputatul PSD Cristian Dumitrescu a subliniat ca formatiunea sa va vota pentru actul normativ, amintind ca este o expresie de vointa a Guvernului Nastase.
La 19 iulie 1891 prin actul autentificat la Tribunalul Ialomita sub nr. 389, primarul orasului Calarasi, Gh. Dumitrescu, in baza deciziei Consiliului local nr.
Liderul UDMR a subliniat ca nu este deranjat de faptul ca proiectul legii minoritatilor a fost avizat negativ la Comisia de cultura din Senat si de votul negativ al parlamentarului liberal Mihai Dumitrescu.
In acest caz, pina in prezent, au fost audiati Miron Cozma, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu si amiralul in rezerva Emil Cico Dumitrescu.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C. Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu.
google-analytics.com