Cautare

377 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (5.47 secunde)
Constantin Ticu Dumitrescu, initiatorul legii CNSAS si membru al Colegiului CNSAS, nu a exclus ca decizia Curtii sa fi fost influentata si de faptul ca CNSAS lucra la dosarele mai multor magistrati:
Cristian Sorin Dumitrescu: ... Eu n-am sa va spun toata povestea deliberarilor din Comisia juridica, a facut-o colegul meu, Cristian Dumitrescu. ... Cristian Sorin Dumitrescu:
Cristian Dumitrescu a precizat ca partidul sau are o serie de nemultumiri in legatura cu schimbarile din domeniul Justitiei, iar asumarea raspunderii face imposibila implicarea tuturor fortelor politice in proiect.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Desi membrii Aliantei au anuntat ca au convenit asupra sprijinirii candidaturii lui Constantin Ticu Dumitrescu la sefia acestui for, castigator a iesit Corneliu Turianu, propus in ultima clipa de PD.
In vreme ce angajatii CNSAS au iesit in strada pentru a protesta impotriva modului in care lui Ticu Dumitrescu i-a fost refuzata presedintia CNSAS, liderii PD si PNL arata, inca o data, cat de bine functioneaza Alianta D.A.
"Nu ne asteptam la o asemenea rasturnare a situatiei, pentru ca atunci cand cei de la PNL ne-au spus ca il vor pe Ticu Dumitrescu la CNSAS, noi am fost de acord.
La eveniment au participat presedintele AFDPR, Constantin Ticu Dumitrescu si Paul Andreescu, membru in asociatie.
Conform declaratiilor lui Maior, Saftoiu, Ticu Dumitrescu si Claudiu Secasiu, discutia a abordat problema predarii cat mai rapide a dosarelor catre CNSAS, precum si continuarea operatiunii de desecretizare a dosarelor de politicieni.
Cristian Dumitrescu, reprezentant al PSD, prim-vicepresedinte al Comisiei Juridice a Parlamentului European, sustine ca decizia in acest sens ii apartine si ca motivul principal il reprezinta convingerea sa ca mai are multe de facut in politica interna.
Motivul pentru care PDL nu doreste inca sa dea un vot in aceasta privinta, spune liderul de grup al PDL, ar fi acela ca senatorii puterii nu au luat o decizie clara in privinta candidatilor societatii civile pe care sa ii sustina, caci niciunul dintre cei 5 candidati "nu are o semnificatie personala" pentru alesii PDL si UDMR, asa cum are Corina Dumitrescu, sotia deputatului PSD Cristian Dumitrescu, pentru pesedisti.
In comunicatul de presa semnat de Dorian Dumitrescu, P.R. ... Potrivit declaratiei lui Dorian Dumitrescu, investitiile totale in siguranta in munca au atins 7,1 milioane de dolari, Combinatul oferind echipamente noi de cea mai buna calitate in valoare de 2,7 milioane de dolari.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
MedLive.ro va prezinta un interviu cu dna Catalina Dumitrescu, psiholog si psihoterapeut clinician, cu care am discutat despre efectele negative ale acestei legaturi de intimitate cu televizorul. ... In primul rand, televizorul este cea mai ieftina distractie, spune psihologul Catalina Dumitrescu.
SIMONA DUMITRESCU, prima femeie din Romsnia care a participat la Maratonul de la Polul Nord 2017, a cucerit locul II si Medalia de Argint. ... SIMONA DUMITRESCU a intrecut-o pe campioana la maraton Kit Ching Yiu (Hong Kong), participanta la J.O.
Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro.
Radu Daraban - floreta individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe si invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - proba de spada pe echipe si individual, Bianca Pascu - proba de sabie individual.
Diana Dumitrescu (29 de ani) si Ducu Ion (31 de ani) au hotarat sa incheie o casnicie care parea perfecta.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
google-analytics.com