Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (3.17 secunde)
ba, colac peste pupaza, mai intretin si relatii cordiale cu stangisti declarati, precum Costi Rogozanu sau Vasile Ernu (despre pesedistul Vasile Dancu nici n-are rost sa mai pomenesc).
Altfel spus, dupa toate blestematiile pe care le-ati facut, nu va mai scapa nici Sebastian Lazaroiu si nici macar Vasile Dancu, mari strategi in probleme de comunicare.
una ca cineva chiar se gandeste sa dezvolte in perioada de timp urmatoare o anumita formula politica, iar a doua, cineva vrea sa blocheze acest nume la OSIM pentru a nu concura cu adversarii politici." • Vasile Dancu, sociolog, director IRES "Avand in vedere ca tatal si sora ei sunt niste oameni politici cunoscuti, unul parlamentar european, celalalt presedintele Romaniei, ce activeaza in zona Partidului Popular European, probabil ca este vorba de un ONG care, la un moment dat, s-ar putea transforma intr-o miscare civica sau, de ce nu, chiar una politica.
(Iar daca, asa cum declara sociologul Vasile Dancu pentru Inpolitics, va veni surpriza, in sensul scaderii chiar sub pragul de 18 milioane, numarul parlamentarilor va fi inca si mai redus.) In prima varianta, am avea o scadere cu 64 de fotolii (fara locurile minoritatilor), iar in a doua, de 84 de fotolii.
La partid, sociologul Dancu e terfelit zdravan pentru ca nu e capabil sa musamalizeze cresterea lui Iliescu. Invitat la o emisiune a lui Ion Cristoiu, Iliescu arunca o noua bomba:
Sau declaratiile lui Vasile Dancu... Un om cu calitati intelectuale, sociolog... Dar grupul de la Cluj a zapacit un Congres al partidului si urmarile le traim si astazi.
Ai putea face o incercare, daca ne gandim si la contributia apropiatului tau tovaras de lupta, Dancu, care la randul sau e un apropiat tovaras de lupta al unor tovarasi de-ai sai din PDL.
Mircea Geoana, Ioan Rus, Vasile Dancu si altii (o sa-i numesc cu alta ocazie), Iliescu a fost inlaturat. Pentru naivi, slabirea partidului prin acest pas a primit numele de "reformarea PSD".
Ecaterina Andronescu/Vasile Dancu Ministerul Afacerilor Europene: Mircea Geoana Ministerul Comunicatiilor: Tudor Chiuariu/Diana Voicu Secretar general al guvernului: Eugen Bejenariu Purtator de cuvant:
Trei sondaje diferite realizate de trei case de sondare diferite - IRES (Vasile Dancu), CSCI (Bogdan Teodorescu) si CCSB (Intact, Antena 3) in aceeasi perioada de timp (prima jumatate a lunii aprilie) scot in evidenta o crestere spectaculoasa a increderii in presedintele Traian Basescu, o crestere constanta a PSD si a prim-ministrului Victor Ponta si o scadere dramatica a imaginii lui Crin Antonescu.
Inca din 2012, eminenta cenusie Vasile Dancu avertiza : - Ponta trebuie ca in paralel sa reinventeze PSD, sa-l tranforme dintr-o intreprindere de suport electoral, intr-un laborator de idei, dar si in intreprindere de comunicare.
Nu la fel a facut cind PSD l-a cerut pe Vasile Dancu vicepremier. Normal era ca si PNL sa sa aiba in acest guvern un vicepremier.
- Vasile Dancu; - Nicolae Vacaroiu. Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani).
La randul sau, avocatul Catalin Dancu, care l-a insotit pe Becali la intalnirea cu procurorii, a declarat ca, pentru a doua oara, procurorii au demonstrat ca, in ceea ce-l priveste pe clientul sau, acesta nu are nici o vina in dosarul legat de schimbul de terenuri cu MApN.
La sedinta organizata de prefectul Constantei au participat reprezentanti ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, comisarul sef din cadrul Politiei Rutiere, Constantin Dancu, viceprimarul municipiului Constanta, Nicolae Nemirschi si conducerea Carrefour Constanta, alaturi de proiectantii complexului.
Vasile Dancu a executat un sondaj interesant (pe alocuri aranjat, spun cunoscatorii. Normal ca doar cineva a finantat cercetarea).
Anul acesta incep lucrarile la metroul spre aeroport de Andreea Dancu Lucrarile la metroul spre Aeroportul Henri Coanda vor incepe in a doua jumatate a acestui an.
Analistul politic Vasile Sebastian Dancu crede ca volumul "Machiavelli. O biografie" este un ghid faimos pentru oricine care se bazeaza pe lume "asa cum este, nu cum ar trebui sa fie".
vasiledancu.blogspot.ro / DESPRE CRIZELE SPIRITULUI SI UNIVERSITATEA (Continuare) Avem si o criza a intelectualului si a solutiei intelectuale. Si o criza a constiintei, o criza a culturii.
vasiledancu.blogspot.ro / DESPRE CRIZELE SPIRITULUI SI UNIVERSITATEA (Continuare) Traim in primul rand o criza de incredere, o criza de incredere in care Romania pare devastata, pare desertificata de incredere.
google-analytics.com