Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (3.86 secunde)
Senatorul PSD Vasile Dancu a apreciat ieri ca momentul conflictual dintre Adrian Nastase si unii dintre liderii actuali ai partidului va fi depasit si a afirmat ca fostul presedinte al PSD nu poate fi tratat ca un membru oarecare al partidului.
Cererea lui Marian Vanghelie de excludere din PSD a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu nu a ramas fara ecou. In timp ce Ponta spune despre Vanghelie ca este oaia neagra a partidului, Dancu se limiteaza la a spune ca cererea este nestatutara.
Geoana ii va linisti pe Vanghelie, Dancu si Ponta Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca va pune capat tensiunilor iscate in partid dupa ce Marian Vanghelie a cerut excluderea vicepresedintilor Dancu si Ponta.
Dupa anuntarea celor care se vor primari in localitati mai mici sau mai mari, a sosit si prezentarea candidatului pentru Primaria municipiului Constanta, Catalin Dancu.
Liderii grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas si-au anuntat marti demisiile din toate functiile din PSD, precizand insa ca raman simpli membri de partid. ... Dancu si Rus nu au participat la aceasta sedinta.
De altfel, ideea este imbratisata si de comisarul sef Constantin Dancu, seful Politiei Rutiere. ... Cu toate acestea, Dancu nu isi face prea multe sperante. ... De trei ani tot speram sa se gaseasca un sediu, dar ramane de vazut daca aceasta varianta va fi acceptataā€¯, a declarat Dancu.
Doi dezertori, generalul Oprea si sociologul Dancu lucreaza la un nou partid:
Iliescu ataca dur grupul de la Cluj Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a criticat ieri pe Ioan Rus si pe Vasile Dancu, transmite www.mediafax.ro.
Articolul face dezvaluiri fulminante despre o conspiratie a catorva membri marcanti ai PSD, posibil ofiteri sub acoperire (Cristian Diaconescu, Ioan Rus, Vasile Dancu), care lucreaza de 5 ani la demolarea partidului. ... De la Poiana m-am intors in Bucuresti cu masina, cu Cristian Diaconescu si Vasile Dancu.
Sociologul clujean Vasile Dancu, scrie pe blogul sau ca, in urma congresului si alegerii lui Victor Ponta ca presedinte, partidul "a saltat" 6 procente si, in acest moment, Ponta i-ar invinge pe Antonescu si Boc intr-un tur doi al alegerilor prezidentiale.
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Vasile Dancu: ... 'Presedintele Traian Basescu, premierul Boc si echipa guvernamentala reprezinta "o echipa" iar seful statului nu are intentia sa il schimbe din functie pe actualul prim-ministru, sustine fostul ideolog al PSD, sociologul Vasile Dancu.
De unde stie Vasile Dancu ca unii subiecti nu-l prefera pe Ceausescu din ratiuni de varsta sau de sex? ... In sondajul sau in care oamenii par marcati de o nostalgie dupa Ceausescu, Vasile Dancu n-a masurat decat nostalgia dupa anii tineretii celor chestionati.
Inpolitics publica opinia lui Dancu, referitoare la cazul celor trei intelectuali disidenti din PDL. ... Alexandru, explica sociologul clujean Vasile Dancu, pentru Inpolitics. ... De altfel, nimeni nu ia in considerare criticile venite din exterior", explica fostul ideolog al PSD, Vasile Dancu.
Rus e membru, cam moale, dar totusi membru, iar Dancu, ceva mai tare, membru si el. ... elementul neutru pentru inmultire, Dancu, si elementul 0, Rus.
Dancu despre candidatura lui Irinel: "O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Vicepresedintele PNG-CD, Radu Catalin Dancu, este contracandidatul lui Radu Mazare in lupta pentru fotoliul de primar al Constantei.
"Ar trebui un barbat cu adevarat curajos, care sa nu se mai caciuleasca nici in fata lui Ion Iliescu, nici in fata presedintilor de organizatii, care sa vina sa dea cu pumnul in masa politica", a declarat Dancu.
La urma urmei cam toti politicenii de azi, de la Nastase, Isarescu, Maior, Dancu la Rus au fost mari sefi la ASC, si asta nu i-a impiedicat sa faca cariere politice de succes dupa 90. ... Totusi Rus sau Dancu nu s-au proclamat mari anticomunisi, in schimb Marian Munteanu da.
Senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana ca filialele din Transilvania si Banat sunt alaturi de el in procesul de modernizare a PSD, ca il sprijina pe acesta si vor incearca sa-i insufle mai multa "forta si energie".
Presedintele fondator Ion Iliescu a fost criticat de Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu pentru absenta sa indelungata de la sedintele de partid, iar Mircea Geoana a acordat credit tinerilor in detrimentul batranilor, promovandu-l pe Victor Ponta la vicepresedintia Camerei Deputatilor.
google-analytics.com