Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (3.99 secunde)
Vasile Dancu, posesor (inca) de carnet de membru PSD, dar cu simpatii neascunse pentru Basescu si PD-L, apreciaza ca un alt partid de stanga va aparea pe esichierul politic romanesc, daca PSD nu va ajunge sa devina ceea ce se asteapta sa fie.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Vasile Dancu si Dan Andronic spun, in schimb, ca daca premierul ar demisiona ar face o mutare politica buna. • Dancu:
Dancu: "Frunzaverde, un cal troian pe care Basescu il infiltreaza pentru a distruge USL!" Controversatul Sorin Frunzaverde ar putea fi "un cadou otravit", "un cal troian" pe care Traian Basescu il infiltreaza in PNL pentru a destructura USL, afirma sociologul Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Senatorul PSD Vasile Dancu a anuntat ieri la Timisoara ca pregateste mai multe barometre de opinie pentru studiul vietii urbane, astfel incat cei care ocupa functii publice in marile orase sa fie evaluati dupa criterii reale, si nu dupa "gargara politica".
Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti a solicitat ieri conducerii centrale excluderea din partid a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu. ... a luat in discutie, printre altele, declaratiile facute in ultima vreme de catre doi vicepresedinti ai PSD, Vasile Dancu, respectiv Victor Ponta.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
La doar cateva zile de la plecarea clujeanului Vasile Dancu din conducerea superioara a PSD, Emil Boc isi manifesta ingrijorarea fata de tendinta de marginalizare a politicienilor clujeni din structurile de conducere de la nivel central ale partidelor.
Social-democratii nu au gasit inca formula prin care sa fie preluate atributiile lui Vasile Dancu, dupa demisia acestuia din functia de vicepresedinte pentru probleme de analiza politica si comunicare.
Nicolae Vacaroiu i-a cerut miercuri colegului sau Vasile Dancu sa paraseasca partidul, in conditiile in care nu se mai regaseste in PSD.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ca de carcotasi marginasi ca Dancu si Rus nu are nevoie acest partid.
Vanghelie propune excluderea lui Dancu si Rus Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat sambata, la finalul intalnirii de la Poiana Brasov, ca va propune astazi, in Comitetul Executiv National (CExN), excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Ioan Rus, transmite www.mediafax.ro.
Guvernul are o incredere de 9%, cea mai mica din ultimii 20 de ani, zice seful IRES, sociologul Vasile Dancu.
Dancu:
Vasile Dancu:
Dancu: ... O spune, cu subiect si predicat, sociologul Vasile Dancu. ... (...)Pare ca politica noastra este nomada, umbla cu cortul", a afirmat Dancu, mentionand ca, din cauza lasitatii, liderii politici au ajuns la mana baronilor locali.
Vasile Dancu:
Dancu e indecis Totodata, senatorul Vasile Dancu a spus ca PSD ar trebui sa analizeze daca sa depuna sau nu o motiune de cenzura.
Strategia colaborarii PSD-PD, un document "destul de naiv" Senatorul PSD Vasile Dancu sustine ca strategia referitoare la o posibila colaborare politica PSD-PD este un document "destul de naiv", care "are putine sanse de a fi pus in practica".
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
google-analytics.com