Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (4.70 secunde)
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L:
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics articolul cu titlul 'Vasile Dancu:
Vasile Dancu a demisionat din functia de vicepresedinte. ... Vasile Dancu i-a inaintat lui Mircea Geoana, o scrisoare in care afirma ca nu poate accepta sa-si piarda libertatea de gandire, dupa ce liderul PSD i-a interzis sa mai dea interviuri in presa despre activitatea partidului.
"Cred ca trebuie redus numarul parlamentarilor, dar nu cred ca este un avantaj unicameralismul si nici nu cred ca este o urgenta", a spus Vasile Dancu despre referendumul propus de presedinte.
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Cum explica un sociolog referendumul din 29 Iulie Sociologul cu pricina e Vasile Dancu Electoratul va arata mai putina dorinta si motivatie in privinta suspendarii presedintelui, a declarat sociologul Vasile Dancu, explicand ca referendumul este perceput de catre cetateni ca fiind un vot negativ, astfel ca prezenta nu va aduce validarea acestuia.
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: Nu putea porni de jos. In functia de premier a fost investit in 2012, reprezinta acolo 60% din romani.
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
Potrivit vicepresedintelui Vasile Dancu, solutia pentru o viitoare guvernare este un guvern transpartinic la baza caruia sa stea o coalitie de programe.
Trimis de "razboinicul luminii" sa cucereasca Tomisul, avocatul Catalin Radu Dancu, fost Curca, s-a evidentiat pana acum fata de ceilalti contracandidati prin doua realizari "majore", care suntem convinsi ca ii vor aduce milioane de voturi la alegerile de pe 1 iunie.
Presedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, nu participa la sedinta BPN al PSD, care a inceput luni si in care se incearca transarea disputei legate de dizolvarea conducerilor unor filiale, liderul clujean spunand ca nu a avut "niciun interes".
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
Dancu, urmatorul pe lista Trecand in alt registru, Vanghelie l-a avertizat pe senatorul PSD Vasile Dancu ca "s-ar putea sa aiba o surpriza", daca mai "zice ceva" despre el. "Un anume parlamentar PSD Vasile Dancu mananca despre mine tot felul de acadele, bombonici si alte dulciuri.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit ieri mandat de la colegii sai din organizatia de Bucuresti sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu.
Deocamdata, cei 43 social-democrati au amanat luarea unei decizii de demisie in bloc la interventia liderului Ioan Rus, pana ce conducerea centrala a PSD va lua in discutie propunerea lui Marian Vanghelie privind excluderea din partid a lui Victor Ponta si Vasile Dancu.
Nicusor Constantinescu i-a "facut" astfel pe Vasile Dancu si Ioan Rus, care dupa ani buni se vad inlocuiti din postura de eminente cenusii ale PSD de catre mult mai alesii lor colegi de la Constanta.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Presa a relatat recent ca Vasile Dancu ar urma sa se transfere la Administratia Prezindetiala, pe postul de consilier pe probleme de politica interna, al lui Cristian Preda, dupa alegerile europarlamentare. Vasile Dancu dezminte stirea pe blogul sau:
google-analytics.com